صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۰ - ۲۳ تير ۱۳۹۷
شاخص جدید پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های دنیا؛

پیش‌زمینه به جای نمرات بالا

در حال حاضر دانشگاه‌ها دانشجویان را با توجه به نمرات آنها می‌سنجند که این امر باعث شده است تعداد دانشجویانی که پیش‌زمینه تحصیلی مناسبی نداشته‌اند در دانشگاه‌ها به شدت پایین باشد. بر همین اساس نتایج تحقیقات جدید تحصیلات عالی، دانشگاه‌ها در هنگام پذیرش دانشجو باید پیش‌زمینه آنها را در نظر بگیرند.
کد خبر : 294993

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از Independent، به گفته دفتر مطالعات دانشجویی بریتانیا، این وضعیت باید مورد بررسی قرار گیرد تا تعداد دانشجویان محروم در دانشگاه‌ها افزایش یابد.


کمپین تحصیلات عادلانه برای همه اخیرا از دانشگاه‌ها خواسته است مشخص کنند که چگونه از اطلاعات پیش‌زمینه تحصیلی‌ دانشجویان در روند پذیرش استفاده می‌کنند.


بسیاری از دانشگاه‌های بریتانیا از این اطلاعات، شامل پیش‌زمینه اجتماعی اقتصادی، محل تحصیل و محل زندگی دانشجویان، در روند پذیرش دانشجو استفاده می‌کنند.


اما کریس میلوارد، مدیر دفتر امور دانشجویان برای دسترسی منصفانه به تحصیلات، می‌گوید: «برای دست یافتن به فرصت‌های برابر و بهتر باید رویکرد جاه‌طلبانه‌تری در پیش بگیریم».


وی می‌گوید: «نمرات بالای دانشجویان در دبیرستان تنها زمانی نشان‌دهنده پتانسیل بالای آنهاست که پیش‌زمینه (شرایطی که توانسته‌اند به این نمرات دست یابند) آنها نیز در نظر گرفته شود».


میلوارد اضافه کرد: «فکر نمی‌کنم که نابرابری در دسترسی به فرصت‌های تحصیلی که در حال حاضر شاهد آن هستیم بازتابی از عدم وجود پتانسیل باشد. همچنین ترویج در برابری تحصیلی نیز باید برای همه دانشجویان با هر نوع پیش‌زمینه‌ای صورت بگیرد».


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر