صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

این 5 خوراکی سفید رنگ را حتما مصرف کنید

رنگ سفید برخی میوه ها و سبزیجات در اثر وجود ترکیبات خاصی به نام آنتواگزانتین است که خیلی شبیه به یک آنتی اکسیدان عمل می کند.
کد خبر : 294627

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا، محصولات سفید رنگ مانند سیر و پیاز حاوی ماده ای به نام آلیسین هستند که در کاهش فشار خون و کلسترول موثرند. این ماده هم چنین در کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات موثر است. میوه ها و سبزیجات سفید رنگ هم چنین حاوی ترکیبات مغذی هستند که سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و علاوه بر آن منبع غنی از ماده آلی پتاسیم هستند.


سیب زمینی: یک سیب زمینی متوسط پخته شده حاوی 163 کیلوکالری است و 941 میلی گرم پتاسیم، به علاوه 3.6 گرم فیبر دارد. اگر بخواهیم سیب زمینی را با موز مقایسه کنیم، این میوه 422 گرم پتاسیم دارد و 3.1 گرم فیبر. سیب زمینی همچنین حاوی ویتامین ث، ویتامین ب6 و منیزیوم است. علاوه بر این که مقادیر کمی پروتئین با کیفیت بالا دارد.
قارچ: بسیار کم کالری است، چربی، کلسترول و گلوتن ندارد. به علاوه حاوی سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین دی است.
گل کلم: یک عضو مهم از خانواده کلم ها است و ترکیبات گوگرد دارد که به مبارزه با سرطان می رود. همچنین گل کلم منجر به تقویت بافت استخوان و حفظ عروق خونی سالم می شود.
سیر: علاوه بر عطر و طعمش، به مبارزه با سرماخوردگی و آنفلوآنزا می رود.
پیاز: خاصیت ضد التهابی دارد. مواد شیمیایی موجود در پیاز به نام کورستین منجر به کاهش ناراحتی و ورم مفاصل می شود. مصرف پیاز با کاهش خطر سرطان، بیماری های قلبی، دیابت و افزایش سیستم ایمنی بدن همراه است.
منبع: آوای سلامت


انتهای پیام/

ارسال نظر