برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در حوزه غذا و امنیت غذایی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حامد زارعی مجری کارگروه برنامه علمی غذا و امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با تأکید بر بیانات مقام معظم رهبری درباره اهمیت دانشگاه آزاد اسلامی و نقش مؤثر آن در آموزش عالی کشور عنوان کرد: «این نگاه برای جامعه دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین سرمایه است و بیانگر این مطلب است که جایگاه این دانشگاه در یک شاخه فرعی آموزش عالی قرار نگرفته و باید هریک از ما دانشگاهیان با اهتمام ویژه و انجام وطیفه خود، بیش از پیش به سیر اثربخشی آن کمک کنیم.»
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا بر لزوم برچیده شدن پراکندگی کار علمی از فضای دانشگاهها تأکید کرد و افزود: «کار علمی منسجم و شبکهای است که منجر به همافزایی و در نهایت حل مسأله از جامعه میشود.»
وی با استقبال از اجرای طرح برنامههای علمی در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و مأموریت یافتن تخصصی واحدهای دانشگاهی استان تهران خاطرنشان کرد: «با توجه به ظرفیتها، توانمندیها و مزیتهای واحد ورامین-پیشوا و نیاز کشور در راستای رسیدن به دانشگاه حل مسأله تمامی مراحل راهاندازی، راهبری و پشتیبانی برنامه علمی غذا و امنیت غذایی به عنوان موضوع محوری پژوهش تحصیلات تکمیلی به این واحد دانشگاهی واگذار شده است.»
زارعی با توجه به لزوم برنامهریزی مناسب در راستای دستیابی به قطب تخصصی با تشکیل مراکز نوآوری و رشد خاطرنشان کرد: «امیدواریم با تلاش و هماهنگی با دبیرخانه برنامههای علمی استان، استخراج نقشه دانشی، هدایت پایان نامهها و رسالههای تحصیلات تکمیلی بتوانیم برای حل مسائل کشور و ارتباط با صنایع مرتبط و تجاریسازی و تولید فناوری مؤثر واقع شویم.»
در ادامه این نشست اعضای دبیرخانه برنامههای علمی استان تهران نظرات خود را تشریح کردند و حاضران نیز با هدف تسریع روند امور کارگروه اجرایی به بیان ایدههای خود پرداختند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/