صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۱۶ - ۲۰ تير ۱۳۹۷
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور:

توانمندسازی نهادهای غیردولتی اجتماعی از وظایف اصلی سازمان امور اجتماعی کشور است

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: برنامه‌ریزی برای توانمندسازی سازمان‌ها و نهادهای غیردولتی اجتماعی اعم از سازمان‌های غیردولتی و تشکل‌های خیرخواهانه از وظایف اصلی سازمان امور اجتماعی کشور است.
کد خبر : 294376

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، تقی رستم‌وندی در خصوص جایگاه شورای اجتماعی کشور توضیح داد: شورای عالی اداری در یکصد و هفتاد و هفتمین جلسه خود در مهر ماه سال ۹۵ و در جهت اجرای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقای نقش شورای اجتماعی کشور و راهبری امر مواجهه با پدیده آسیب‌ها و مشکلات اجتماعی، تشکیل سازمانی چابک و کارآمد برای انسجام بخشیدن به فعالیت‌های حوزه‌ها و دستگاه‌های اجتماعی کشور و پیگیری و نظارت بر اقدامات و برنامه‌های دستگاه‌های مسوول در این حوزه را به سازمان امور اجتماعی کشور ابلاغ کرد.


وی ادامه داد: برنامه‌ریزی برای توانمندسازی سازمان‌ها و نهادهای غیر دولتی اجتماعی اعم از سازمان‌های غیردولتی و تشکل‌های خیرخواهانه از وظایف اصلی سازمان امور اجتماعی کشور است.


رستم‌وندی درباره انتشار اظهاراتی مبنی بر اینکه صدور مجوز موسسات خیریه در وزارت کشور به صلاح نیست افزود: صدور مجوز برای سازمان‌های غیردولتی به موجب آئین نامه اجرایی هیات دولت در سال ۸۴ و ۹۵ تاسیس و فعالیت سازمان‌های غیردولتی بر عهده وزارت کشور پیش بینی شده است و درماده ۳۲ آئین نامه یاد شده تشکل‌ها و موسسات مستثنی از آئین نامه به صراحت ذکر و احصاء گردیده و هیچ اشاره ای به موسسات خیریه نشده است.


براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، معاون وزیر کشور افزود: صدور مجوز برای کلیه تشکل‌های غیر دولتی به جز موارد مذکور درماده ۳۲ برعهده هیات‌های نظارت موضوعه در وزارت کشور است و سازمان امور اجتماعی کشورمکلف به صدور مجوز است و به صرف ادعای صلاح نبودن صدور مجوز برای تشکل‌های خاص، نمی توان مانع انجام تکلیف قانونی شد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر