صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۵ - ۲۰ تير ۱۳۹۷
بر اساس اعلام پایگاه استنادی طلایه‌داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI)؛

عضو هیات علمی دانشگاه یزد در بین دانشمندان برتر جهان قرار گرفت

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه یزد براساس داده‌های اخیر پایگاه استنادی طلایه‌داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) در بین یک درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۱۸ قرار گرفت.
کد خبر : 294147

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه یزد، علی مصطفایی‌پور در کارنامه پژوهشی خود عنوان پژوهشگر نمونه دانشگاه را دارد و تاکنون چهار کتاب فارسی و یک فصل کتاب انگلیسی به چاپ رسانده‌است. سه ثبت اختراع و چندین جایزه در کنفرانس‌های بین‌المللی معتبر خارج از کشور نیز از دیگر افتخارات و دستاوردهای این استاد دانشگاه است.


وی عضو هیات تحریریه ۱۰ ژورنال خارجی، سردبیر میهمان دو نشریه خارجی و همچنین سردبیر یک نشریه آمریکایی در رابطه با انرژی است.


مصطفایی‌پور همچنین ۸۶ مقاله کنفرانس‌های بین‌المللی ارایه و به چاپ رسانده و دارای ۷۶ مقاله در ژورنال‌های آی‌اس‌آی عمدتا با ضریب بالای Q1 است.


این استاد دانشگاه تاکنون عضو کمیته علمی ۱۷۷ کنفرانس بین‌المللی بوده که اکثر آنها در آمریکا برگزار شده است و 18 مورد کارهای تحقیقاتی خود را به اتمام رسانده است.


پیش از این در دانشگاه یزد، بیژن دواز، محمد مظلوم و حمیدرضا زارع سه عضو هیات علمی از پردیس علوم به این افتخار دست‌یافته بودند و مصطفایی‌پور اولین دانشمند برتر در بین رشته‌های مهندسی استان یزد است که در این جایگاه قرار گرفته است.


پایگاه استنادی طلایه‌داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) بر اساس فعالیت ۱۰ سال اخیر پژوهشگران دانشگاه‌های مختلف به ارائه فهرستی از دانشمندان برتر دنیا می‌پردازد که براساس آخرین تحولات در شبکه علم بین‌الملل به‌روزرسانی می‌شود.


معیار انتخاب پژوهشگران برتر، تعداد استنادهای صورت‌گرفته به تولیدات علمی آن‌ها در رشته‌ و حوزه‌های موضوعی بیست و دوگانه مورد ارزیابی این پایگاه است. بر همین اساس پژوهشگرانی که بر اساس مقالات چاپ‌شده خود، بالاترین استناد را داشته‌اند، مرتب‌سازی و سپس یک درصد برتر آن‌ها، در حوزه‌های مختلف انتخاب و معرفی می‌شوند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر