صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۸ - ۲۰ تير ۱۳۹۷
عضو هیات رییسه کمیسیون آموزش مجلس:

نتوانستیم ظرفیت دانشگاه‌های کشور را به دنیا معرفی کنیم

عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعداد دانشجوی افغان، پاکستانی و تاجیکی در کشور کم است، افزود: آنها به جای انتخاب دانشگاه‌های ایران به سمت تحصیل در دانشگاه‌های کشورهایی گرایش پیدا کردند که سطح علمی آنان نسبت به ایران بسیار پایین‌تر است.
کد خبر : 294136

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از خانه ملت، علیرضا سلیمی با انتقاد از سهم ناچیز ایران در جذب دانشجوی خارجی، گفت: بر اساس برنامه ششم توسعه باید سالانه 15 هزار دانشجو و تا پایان برنامه 75 هزار دانشجوی خارجی جذب شود اما متاسفانه در این زمینه به شدت عقب هستیم و هنوز سازوکارهای لازم برای تحقق این امر فراهم نشده است.


نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با یادآوری وجود 300 تا 400 هزار صندلی خالی در دانشگاه‌های کشور بر ضرورت افزایش آمار جذب دانشجوی خارجی تاکید کرد و افزود: متاسفانه علیرغم وجود دانشگاه‌های معتبر و دارای سطح علمی بالا و نظام رتبه‌بندی بین‌المللی، توسعه کیفی و ظرفیت بالای ارائه خدمات آموزشی هنوز نتوانسته‌ایم از این ظرفیت مطلوب برای افزایش جذب دانشجوی خارجی به نحو مطلوب بهره ببریم.


وی با بیان اینکه تعداد دانشجویان افغانستانی، پاکستانی و تاجیکستانی در کشور اندک است، ادامه داد: متاسفانه دانشجویان این کشورها به جای انتخاب دانشگاه‌های ایران به سمت تحصیل در دانشگاه‌های کشورهایی گرایش پیدا کرده‌اند که سطح علمی آنان نسبت به ایران بسیار پایین‌تر است و این موضوع جای بسی تعجب دارد.


مغفول ماندن تبلیغات و معرفی ظرفیت‌های بالای دانشگاه‌های کشور به دنیا


این نماینده مردم در مجلس دهم با انتقاد از اینکه توجه به تبلیغات در مورد اطلاع رسانی و معرفی قابلیت و ظرفیت بالای دانشگاه‌های بین‌المللی کشور مغفول مانده است، گفت: متاسفانه شاهد تبلیغات مناسبی در این راستا نیستیم و نتوانستیم به خوبی ظرفیت دانشگاه‌های کشور را به دنیا معرفی کنیم.


سازوکارهای لازم برای جذب دانشجوی خارجی ایجاد شود


سلیمی با تاکید بر اینکه با توجه به تعداد بالای صندلی خالی امکان جذب بیشتر دانشجوی خارجی وجود دارد، افزود: البته علاوه بر ضعف تبلیغات، موج ایران‌هراسی نیز تاثیر زیادی در بی‌رغبتی دانشجویان خارجی نسبت به تحصیل در ایران دارد که باید در این رابطه تدابیر لازم اتخاذ شود.


عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی یادآور شد: باید سازوکارهای لازم برای جذب دانشجوی خارجی ایجاد شده و با ارائه مشوق‌های لازم و استفاده از تجربیات کشورهای موفق به سمت افزایش جذب دانشجوی خارجی گام برداشت تا علاوه بر افزایش جذب اهداف برنامه ششم توسعه که همانا جذب سالانه 15 هزار دانشجو است، محقق شود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر