صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بهای خدمات بهشت زهرا(س) افزایش یافت/ قیمت قبورقطعات قدیمی 9 میلیون تومان!

بهای خدمات سازمان بهشت زهرا(س)، با تصویب اعضای شورای اسلامی شهر تهران، افزایش یافت.
کد خبر : 294039

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بررسی لایحه اصلاحیه تعرفه خدمات سازمان بهشت زهرا آخرین دستور جلسه هفتاد وپنجم شورای شهر تهران بود که مورد بررسی و تصویب اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت.


زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری در تشریح این لایحه گفت: لایحه مرتبط با بهای خدمات بهشت زهرا در اوایل فروردین ماه سال ۹۷ به شورا ارائه شد و این لایحه پس از بررسی و اعمال اصلاحات لازم در کمیسیون به تصویب رسید.


وی بهای خدمات در فاز 2بهشت زهرا که بیش از ۹۵ درصد آن پر شده است را در حدود ۹ میلیون تومان اعلام کرد و ادامه داد: در بخش‌هایی از فاز ۳ بهشت زهرا که ۷۰ درصد ظرفیت آن پرشده است، هر طبقه یک میلیون تومان و در بخش‌هایی که حجم بیشتری از قبور پر شده است این رقم به تناسب افزایش دارد.


نوری پس از تشریح لایحه بر موافقت کمیسیون تخصصی با آن تاکید کرد.


سید حسن رسولی عضو کمیسیون برنامه و بودجه در خصوص این طرح پیشنهاد کاهش هزینه خدمات برای کودکان هفت سال به پایین را تا ۵۰ درصد ارائه داد که مورد تائید اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت.


وی در پیشنهاد دیگری گفت: طرح جامع شهر تهران برای شهر چهار آرامستان در چهار گوشه شهر را دیده است که پیشنهاد می‌شود بر همین اساس مطالعات لازم با مشارکت بخش خصوصی برای جانمایی این آرامستان ها انجام گیرد.


احمد مسجد جامعی در همین خصوص با تاکید بر اینکه در سنت ما آرامستان‌ها بخشی از زندگی بوده است و موضوع تلخی به شمار نمی‌آمده، گفت: امروز می‌توان خلاصه‌ای تاریخ معاصر را در بهشت زهرا (س) مشاهده کرد.


وی ادامه داد: شهر تهران ۱۴۰ گورستان داشته است که امروز در ۸۰ گورستان آن دفنی صورت نمی گیرد.


عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه هر کدام از ۶۰ آرامستان باقی مانده شرایطی خاص را دارند پیشنهاد داد تا مطالعات لازم برای ایجاد مدیریت یکپارچه آرامستان ها در شهر تهران انجام گیرد.


زهرا صدر اعظم نوری با موافقت با این پیشنهاد اظهار کرد: می توان با این تبصره شهرداری را مکلف به انجام مطالعات برای جانمایی آرامستان ها در شهر تهران کرد.


رسولی در ادامه پیشنهاد داد تا این کار با مشارکت بخش خصوصی انجام گیرد که رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر ضرورت مشارکت همه مردم شهر در این خصوص پیشنهاد داد تا مطالعه با مشارکت همه آحاد مردم انجام گیرد.


رسولی همچنین به موضوعات و مباحث امنیتی و مدیریتی آرامستان ها اشاره کرد و گفت: با توجه به مباحث امنیتی باید افزایش آرامستان ها با هماهنگی دستگاههای مرتبط انجام گیرد.


سعید خال مدیر عامل سازمان بهشت زهرا نیز در ادامه گفت: ما ۱۴۰ آرامستان داریم که ۶۰ آرامستان تغییر کاربری دادند و در حال حاضر ۸۰ آرامستان موجود است که ذی نفع های متعدد دارد و برخی نظیر ظهیر الدوله حتی متعلق به شخص است و لذا ضمانت اجرایی برای شهرداری ندارد اما تاکید اینکه این آرامستان ها ساماندهی سوند خوب است.


وی ادامه داد: مطالعهات ساماندهی آرامستان ها در بهشت زهرا انجام شده و لذا در این امر یک هم اندیشی بین نهاد های ذی ربط؛ سازمان میراث فرهنگی، اوقاف، اشخاص و شهرداری تهران لازم است.


در ادامه جلسه پیشنهاد سید حسن رسولی به رای گذاشته شد که این پیشنهاد مورد موافقت اعضای شورا قرار گرفت. پدر ادامه احمد مسجد جامعی نیز پیشنهاد مطالعه و بررسی کالبدی برای ارایه طرح مناسب با توجه به ظرفیت های فرهنگی و معنوی بهشت زهرا (س) را تا زمان پنجاهمین سالروز تاسیس بهشت زهرا داد.


وی گفت: بهشت زهرا جای مهمی است که هزاران نفر از مشاهیر آنجا دفن هستند و امروز این مکان به یک نماد ملی و حتی فرا ملی تبدیل شده است.


مسجد جامعی افزود: با این حال بهشت زهرا به قاعده رشد نکرده و به صورت جزیره‌ای بخش‌هایی به آن اضافه شده است. بهشت زهرا هنوز و هنوز سردر مناسب ندارد و حتی مکانی که مرحوم امام(ره) آمدند و در آنجا مستقر شدند دارای طرحی مشخص نیست.


وی گفت: از انجا که دو سال دیگر پنجاهمین سال تاسیس سازمان بهشت زهرا(س) می‌باشد لذا مطالعه و بررسی کالبدی برای ارایه طرح مناسب با توجه به ظرفیت‌های فرهنگی و معنوی بهشت زهرا ضروری است. طرحی معمارانه که در راستای ساماندهی سازه‌های پراکنده و فضای سبز بهشت زهرا تدوین شود.


در ادامه زهرا صدر اعظم نوری با بیان اینکه این پیشنهاد پیشنهاد خوبی است اما در قالب طرح تعیین بهای خدمات نمی‌گنجد، گفت: طرح تعیین بهای خدمات بار مالی دارد و اگر این پیشنهاد در آن گنجانده شود، ممکن است فراموش شود.


احمد مسجد جامعی نیز از ادامه پیگیری پیشنهاد خود منصرف شد اما مقرر شد این پیشنهاد به طور جداگانه مطرح شود.


در ادامه بهاره آروین رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورا پیشنهاد داد بهای خدمات در قالب سند بودجه آورده و تعیین شود.


وی گفت: بهای خدمات جز درآمدهای سازمان است و این در حالی است که ما بودجه سال ۹۷ را تصویب کردیم. یکبار برای همیشه باید همه واحدهای تابعه همه قالب‌های تعیین و تغییر بهای خدمات را در قالب سند بودجچه پیش بینی و به صحن شورا بیاورند.


آروین افزود: پیشنهاد تبصره الحاقی بنده این است که شهرداری مکلف است تعیین بهای خدمات قابل عرضه را منحصرا در قالب سند بودجه ارایه نماید و در سال ۹۸ جز در قالب سند بودجه قابل طرح نمی‌باشد.


زهرا صدر اعظم نوری گفت: این پیشنهادی که خانم اروین دادند از اثرات مثبتی که خواهند داشت این است که شرکت‌های ما را ملزم می‌کند در قالب بودجه شهرداری پیشنهاد بدهند لذا درآمدهایی که از قبل مصوبات کسب کنند از اول فروردین کسب می‌کنند در حالی که پیشنهادات وقتی بعد از سند بودجه ارایه شود، عملا چند ماهی را از حیث درآمدهای جدید از دست خواهند داد.


محسن هاشمی نیز گفت: این امر الزام جدی در بودجه نویسی شهرداری است که تا آخر دی ماه و قبل از تصویب سند بودجه پیشنهادات خود بیاورند ولی این کار را نمی‌کنند و به سال بعد موکول می‌شود.


سید حسن رسولی نیز گفت: ما شهرداری را موظف می‌کنیم برای کل سازمان ها و شرکت ها تعیین بهایی که می‌خواهد پیشنهاد کند در قالب سند بودجه باشد.


شهربانو امانی هم در پایان تاکید کرد: باید گزارشی مبسوط در ارتباط با آبیاری بهشت زهرا(س) به شورا ارائه شود.


به گزارش آنا، بر اساس لایحه پیشنهادی، قیمت خدمات به شرح زیر است:



انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: بهشت زهرا(س)
ارسال نظر