صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۱ - ۱۹ تير ۱۳۹۷
رئیس سازمان غذا و دارو:

شرکت‌های گران‌فروش لوازم پزشکی پیگرد تعزیراتی می‌شوند

رئیس سازمان غذا و دارو از برخورد جدی با شرکت‌های گران‌فروش و متخلف تجهیزات پزشکی خبر داد و گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فوری پرونده قضایی شرکت‌های متخلف را از طریق تعزیرات پیگیری می‌کند و این شرکت‌ها از دریافت ارز 4200 تومانی محروم می‌شوند.
کد خبر : 293700

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، غلامرضا اصغری اظهار کرد: ممکن است برخی شرکت های تجهیزات پزشکی با بهانه نوسانات نرخ دلار و به امید افزایش چند برابری یا نامتعارف قیمت محصولات، اقلام تجهیزات پزشکی را نفروشند یا قیمت ها را افزایش داده باشند؛ در حالی که همه شرکت های تجهیزات پزشکی با ارز مبادله‌ای و دولتی اقلام مورد نیاز را وارد یا تامین می کنند.


وی با تاکید بر برخورد قاطعانه وزارت بهداشت با شرکت‌های متخلف تجهیزات پزشکی، افزود: پیش از نوسانات بازار دلار، نرخ ارز مرجع 3860 تومان بود که اینک به چهار هزار و 200 تومان رسیده است، اما برخی شرکت‌ها انتظار داشتند افزایش قیمت فروش بیش از این باشد. بر همین اساس طبق برخی گزارش ها مبادرت به گران‌فروشی کردند.


وی خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی به طور قطع با این شرکتها برخورد اساسی انجام می شود که یکی از آنها محرومیت این شرکت‌ها از ارز چهار هزار و 200 تومانی مبادله‌ای در بازار تجهیزات پزشکی است.


رئیس سازمان غذا و دارو گفت: همه فاکتورهای خرید تجهیزات پزشکی بیمارستان‌ها به طور مداوم بررسی می‌شوند و اگر در این فاکتورها مدرکی مبنی بر خریداری تجهیزات پزشکی با قیمتی بیش از نرخ مصوب وزارت بهداشت رویت یا توسط خود بیمارستان گزارش شود، پرونده قضایی شرکت‌های متخلف فوری پیگیری می شود.


اصغری تصریح کرد: بسیاری از شرکت‌های تجهیزات پزشکی از جمله تامین کنندگان تجهیزات اساسی و مورد نیاز بیمارستان‌ها هستند و افزایش قیمت تجهیزات بیش از 9 درصد و نرخ مصوب اعلامی، تخلفی آشکار است، زیرا همه فروشندگان تجهیزات پزشکی مورد تایید وزارت بهداشت، از ارز چهار هزار و 200 تومانی این وزارتخانه بهره‌مند هستند.


انتهای پیام/

ارسال نظر