روی لبه شیرین دیابت زندگی کن
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، محمد محمودزاده، مشاور گروه استارتاپی آکو، گفت: «در این روش نیازی به گرفتن خون بیمار نیست. این دستگاه شامل یک سختافزار و اپلیکیشن برای گوشی هوشمند است».
وی افزود: «این دستگاه پس از اندازهگیری قند خون فرد، اطلاعات را از طریق بلوتوث به گوشی منتقل میکند. افراد مبتلا به دیابت مجبور هستند که طی روز چندین بار قند خونشان را چک کنند. در روش سنتی اندازهگیری قند خون باید از بیمار نمونه خون گرفته شود که بیمار را اذیت میکند. حتی دستگاههای خانگی تست قند نیز به چند قطره خون نیاز دارند».
محمودزاده ادامه داد: «این دستگاه غیرتهاجمی نیازی به خون ندارد و گازهای خونی را اندازه میگیرد. استفاده از این روش برای بیماران، بهخصوص کودکان مبتلا به دیابت، سادهتر است».
وی افزود: «قسمت سختافزاری دارای سنسوری است که وقتی انگشت فرد روی آن قرار بگیرد، نور فرابنفش و مادون قرمز به پوست میتاباند، میزان گلوکز را از طریق گازهای خونی اندازهگیری میکند، پردازش میکند و اطلاعات را به اپلیکیشن ارسال میکند».
وی گفت: «نمونه اولیهای از این دستگاه ساخته شده است و قرار است چند نمونه در اختیار انجمن دیابت، انجمن غدد و دانشکده علوم پزشکی ایران قرار بگیرد تا قند بیماران دیابتی را اندازه بگیرند. این دستگاه روشی نوین غیرتهاجمی را به ارمغان آورده است».
محمودزاده میگوید: «بچههای گروه سه سال روی توسعه این دستگاه کار کردهاند. این مجموعه شامل متخصصان سختافزار و نرمافزار است. اعضای گروه شامل حامد قدسی، دکتری الکترونیک، سروناز محمودزاده، فوق لیسانس هوش مصنوعی، و نگین امیری، فوق لیسانس الکترونیک است».
هفتمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری که از 14 تا 16 تیرماه در نمایشگاه تخصصی شهرداری تهران با حضور استارتاپها، شتابدهنده و پارکهای علم و فناوری برگزار شد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/