صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۵ - ۱۷ تير ۱۳۹۷

مدیرکل دفتر شهردار تهران: نظارت رسانه‌ها فساد را کاهش می‌دهد

مراسم تودیع و معارفه روسای سابق و جدید مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران صبح امروز برگزار شد.
کد خبر : 293363

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از شهرنوشت، در ابتدای جلسه سیدعلی اسماعیلی، مدیرکل حوزه شهردار تهران با بیان اینکه در حال حاضر روابط عمومی در سازمان‌ها نقش و جایگاه بی بدیلی دارد، اظهار کرد: روابط عمومی حافظ منافع سازمان‌ها و و نهاد مربوطه است و باید از حقوق مردم دفاع کند، از این منظر رسالت روابط عمومی بسیار ظریف و خطیر است؛ چراکه دائما بین منافع مردم و سازمان ها درگیر است و گاه ناگزیر می شود، منافع یکی از این دو را برگزیند.


وی با تاکید بر اینکه روابط عمومی باید در آن واحد حقوق مردم و سازمان را حفظ کند، گفت: شهرداری تهران میان نهادهای عمومی جایگاه ویژه‌ای دارد و به طور مستقیم در ارتباط با شهروندان جامعه است. تنوع و تعدد در خدماتی که شهرداری به مردم ارایه می‌دهد، موجب می‌شود تا وظیفه روابط عمومی برای تعریف سرفصل‌های خدماتی و اطلاع رسانی آن به مردم سنگین‌تر از سایر بخش‌های شهرداری باشد.


مدیرکل حوزه شهردار تهران با بیان اینکه روابط عمومی در تصمیم سازی مدیران نقش بسیار مهمی بر عهده دارد، عنوان کرد: این بخش از سازمان می‌تواند در اتخاذ تصمیم درست و صحیح موثر باشد و در عین حال با ارایه داده‌های غیرکارشناسی ممکن است، منشاء یک تصمیم غیرعلمی و ناکارآمد نیز شود.


اسماعیلی فرد اطلاع رسانی درست را از دیگر وظایف روابط عمومی معرفی کرد و گفت: یکی از شعارهای مهم شهردار تهران شهروند مشارکت پذیر است، به طور قطع زمانی یک شهروند حاضر به مشارکت است که سازمان شهرداری اعتماد او را جلب کند.


وی تحقق شعار شهر زیست پذیر و شهروند مشارکت پذیر را منوط به حضور فعال اصحاب رسانه و روابط عمومی دانست و عنوان کرد: نقد علمی و کارشناسی یکی از کارکردهای مهم روابط عمومی است. واقعیت این است، در هر کشوری که نظارت‌های عمومی و آزادی رسانه بیشتر به رسمیت شناخته شود فساد و تخلفات به حداقل کاهش پیدا می‌کند و خدمات رسانی با کیفیت بهتری انجام می‌شود. در مقابل هرجا برای اهل رسانه فیلتر گذاشته شود، حجم فساد به شدت افزایش می‌یابد.


مدیرکل حوزه شهردار تهران ادامه داد: در ادوار مختلف جمهوری اسلامی در مقاطعی که رسانه‌ها از آزادی بیشتری برخوردار بودند و نظارت عمومی از سوی آن‌ها بهتر اعمال می‌شد، شاهد کمترین میزان فساد و در عین حال بیشترین خدمات رسانی بوده‌ایم. در واقع در مقطعی که رسانه‌ها و احزاب تعطیل شدند و انسداد سیاسی شکل گرفت، بالاترین حجم تخلفات اتفاق افتاد.


اسماعیلی فرد با اظهار امیدواری نسبت به اینکه رسانه‌ها به عنوان زبان گویای ملت نقش خود را در نظارت بر سازمان‌ها به درستی ایفا کنند، گفت: از اصحاب رسانه انتظار می‌رود، رسالت خود را بر محور اخلاق انجام دهند. متاسفانه در عرصه رسانه شاهد بداخلاقی‌هایی هستیم که باید کمک شود تا به حداقل برسد.


به گفته مدیرکل حوزه شهردار تهران مهمترین دغدغه اصحاب رسانه در شرایط فعلی جامعه باید درد و رنج مردم باشد و در راستا امنیت روانی شهروندان به هیچ شکل نباید به مخاطره بیافتد.


وی با بیان اینکه قانون مداری، پاکدستی و کارآمدی از مهمترین ویژگی‌های شهردار فعلی تهران است، تاکید کرد: انتظار داریم رسانه‌هایی که دغدغه مقابله با فساد را دارند، امروز در کنار شهردار تهران قرار بگیرند.


مدیرکل حوزه شهردار تهران در بخش دیگری از سخنانش ضمن تقدیر از عملکرد امین عارف‌نیا، رئیس پیشین مرکز ارتباطات شهرداری تهران گفت: سوابق ایشان حکایت از شایستگی این مدیر جوان دارد و حضور فردی دیگر در سمت رئیس مرکز ارتباطات به هیچ وجه نشان دهنده ضعف و کاستی در عملکرد ایشان نیست.


وی همچنین با معرفی رئیس جدید مرکز ارتباطات تصریح کرد: آقای کریمی از دوران جوانی در سطوح ملی در جایگاه مدیر روابط عمومی منشا اثر بودند و به شهادت کارشناسان، رسانه حضور ایشان تاثیر قابل توجهی در عملکرد سازمان‌ها داشته است.


عارف نیا: اصلاح رویه‌ها زمان بر بود


در ادامه مراسم امین عارف‌نیا، رئیس پیشین مرکز ارتباطات و امور بین الملل با اشاره به تغییرات شهرداری تهران در یک سال گذشته بیان کرد: در روزهای ابتدایی حضورم در این مجموعه، بسیاری انتظار تغییر گسترده داشتند اما هرچه پیش رفتیم، دریافتم تمام کارمندان این مجموعه به فکر آبادانی تهران هستند و برای پیشبرد اهداف تلاش می‌کنند.


وی ادامه داد: علاوه بر انتظارات گسترده در حوزه روابط عمومی و رسانه به مرور، با بغض‌های فرو خورده و مطالبات به حق و ناحق روبرو شدیم که طبیعتا باید به بخشی از آنها پاسخ می‌دادیم.


عارف‌نیا با تاکید بر اینکه اصلاح‌رویه‌ها زمان بر بود، عنوان کرد: در نهایت با مساعدت‌های دکتر نجفی، شهردار پیشین تهران، مرکز ارتباطات به یک وضعیت پایدار رسیده و برای یک فعالیت پر شتاب و با نشاط آماده است.


انتهای پیام/

برچسب ها: آزادی رسانه
ارسال نظر