صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نگاهی گذرا به روزنامه‌های امروز کشور؛

مردم منتظر برخورد با ارزخواران/ کفگیر کارون چطور به ته دیگ خورد؟

رسانه‌های مکتوب امروز 17 تیرماه 97 به خبرهای اقتصادی از بازار ارز و بسته پیشنهادی اروپا برای برجام، نگاه پر رنگی داشتند.
کد خبر : 293254

گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا- حسن آقایان؛ خبرهای اقتصادی از بازار ارز و بررسی بسته پیشنهادی اروپا برای برجام از اخبار مورد توجه رسانه‌های مکتوب امروز، گزارش‌های جالب از بررسی چرایی کم آب شدن کارون و کتاب‌های مورد علاقه بچه‌‌های دهه 50 و 60 از خبرهای خواندنی روزنامه‌های امروز بود.


مردم منتظر برخورد با ارزخوران


در روزی که غالب روزنامه‌ها بدلیل ایام شهادت اما صادق(ع) با لوگوی مشکی منتشر شد، خبرهای اقتصادی بیشترین سهم را در صفحات نخست داشت. خبرهای اقتصادی در این ایام آنقدر مهم هستند که برخی روزنامه‌ها چندین خبر اقتصادی را در صفحه نخست پوشش داده و مورد توجه قرار می‌دهند. بیشترین نگاه در اخبار اقتصادی به بازار ارز، ارز دولتی و سوءاستفاده‌ها و رانت‌های ایجاد شده و تاثیر آن بر بخش‌‌ها و اصناف مختلف تعلق دارد.


رونامه‌های آرمان، جام‌جم، جوان، هفت صبح، تجارت، خراسان، دنیای اقتصاد، همدلی و رسالت با توجه ویژه به خبرهای اقتصادی در صفحه نخست خود بر روی دکه‌های مطبوعات رفتند.




بسته کش‌دار!


نشست وزیران خارجه کشورهای عضو توافق هسته ای بدون حضور آمریکا در شهر وین اتریش و بررسی بسته پیشنهادی اروپا در طی چند روز گذشته برجام را دوباره به صدر اخبار آورد. برخی روزنامه‌های امروز نیز بخشی از صفحه نخست خود را برجام اختصاص دادند.


کیهان، وطن امروز، مردم سالاری، اعتماد، جمهوری اسلامی، فرهیختگان، اقتصاد ملی و فرصت امروز از جمله روزنامه‌های امروز بودند که با نگاه ویژه به برجام در صفحه نخست منتشر شدند.




در بخش زیر تعدادی از اخبار و گزارش‌های جالب و خواندنی روزنامه‌های امروز را می‌توانید مشاهده کنید.


خراسان؛ کارنامه 3 ماهه ارز4200 تومانی


اواخر خردادماه، آماری از ارز اختصاص یافته به واردات منتشر شد مبنی بر این که از آغاز تخصیص ارز 4200 تومانی به واردات یعنی 21 فروردین، بیش از 12 میلیارد دلار ارز بدین منظور اختصاص یافته است. ارز دولتی با نرخ 4200 تومان برای واردکنندگان و تضمین تامین ارز برای واردات، که سعی داشت از افزایش بیشتر نرخ ارز جلوگیری کند و مانع از انتقال این تورم ارزی بر تورم داخلی شود، با سوءاستفاده‌ها و رانت‌ها باعث التهابات و مشکلات عدیده در اقتصاد شد. روزنامه‌ خراسان در شماره امروز خود در قالب گزارش اقتصادی به بررسی کارنامه 3 ماهه ارز 4200 تومانی پرداخته است.


ابتکار؛ بچه‌های دهه 50 و 60 چه کتاب‌هایی می‌خواندند؟


سال 1392 به پیشنهاد شورای عالی انقلاب فرهنگی، 18 تیر ماه را به عنوان روز «ادبیات کودک و نوجوان» در تقویم رسمی ثبت شد. این روز مصادف است با سال‌ مرگ مهدی آذر یزدی، نویسنده مطرح کودک و نوجوان. «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» شاید معروف‌ترین او باشد. آذر یزدی در سال ۱۳۴۳ برای نگارش همین مجموعه از سوی «سازمان جهانی یونسکو» جایزه‌ای را دریافت کرد.


روزنامه ابتکار به مناسبت روز ادبیات کودک و نوجوان بخشی از صفحه نخست خود را به گزارشی در رابطه با کتاب‌های مورد علاقه بچه‌ةای دهه 50 و 60 اختصاص داده و تیتر «سفر به ماه با تن تن و شازده کوچولو!» را برای این گزارش انتخاب کرده است.



آرمان؛ بانک‌ها؛دستکاری در ترازنامه‌ها - دارایی‌های موهوم


چهره‌های دولتی مانند حسن روحانی، محمدجواد ظریف، سیدمحمود علوی، بیژن زنگنه و علی ربیعی در صفحه نخست روزنامه های امروز حضور پر رنگی داشتند. اکبر ترکان دیگر چهره دولتی بود که به جهت مصاحبه با روزنامه آرمان به صفحه اول این روزنامه راه پیدا کرد.


بررسی روند افزایش نرخ ارز، حاشیه‌های انتشار فهرست شرکت‌هایی که ارز دولتی دریافت کرده‌اند و راه‌اندازی بازار ثانویه ارز محورهای مصاحبه روزنامه آرمان با اکبر ترکان است.



فرهیختگان؛ کفگیر کارون چطور به ته دیگ خورد؟


کاهش دبی رود کارون، اصلی‌ترین تامین‌کننده آب مورد نیاز استان خوزستان دلیل اصلی بود که مسئولان و کارشناسان در ارتباط با وضعیت نامناسب آب در بخش‌های مختلف استان خوزستان همگی نسبت به آن متفق‌القول هستند. سوال اول که سال‌هاست در این ارتباط ذهن هرمخاطبی را به خود مشغول می‌کند، چرایی وقوع اتفاقی است که به وسیله آن بزرگ‌ترین و پرآب‌ترین رود کشور از تامین آب استان همجوارش ناتوان است؟ علت کاهش دبی یا همان سطح آب موجود در رودخانه چیست؟ در همین ارتباط، روزنامه فرهیختگان در گزارشی به بررسی علل و ریشه‌های اصلی این اتفاق، اقداماتی که حتی برخی از آن‌ها به قبل از انقلاب مربوط است، و همچنین بررسی وضعیت کنونی کارون بعد از اجرای طرح‌های متعدد پرداخته است.


گزارش فرهیختگان که بدلیل اهمیت موضوع در صفحه اول نیز به آن اشاره شده، می‌تواند پاسخ دهنده بسیاری از سوالات مردم درباره وضعیت کنونی خوزستان باشد.



برای مطالعه متن کامل مربوط به هر خبر بر روی نام روزنامه کلیک کنید.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر