صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی انتقاد کرد؛

تحصیل چهار میلیون دانش‌آموز در مدارس تخریبی و فرسوده/ پیش‌بینی هزار میلیارد تومان برای نوسازی در بودجه ۹۷

نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به پیش‌بینی یک‌هزار میلیارد تومان برای نوسازی مدارس در بودجه ۹۷، از تحصیل چهار میلیون دانش‌آموز در مدارس تخریبی و فرسوده انتقاد کرد.
کد خبر : 292485

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از خانه ملت، قاسم احمدی لاشکی با انتقاد از اینکه آمار فرسودگی مدارس تهران از متوسط کشوری بالاتر است، گفت: به تمامی مدارس ساخته شده در تمامی نقاط کشور نیاز است و به نظر نمی‌رسد که مدرسه‌ای خالی از دانش‌آموز باشد.


نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تلاش‌ها برای ساخت و تجهیز مدارس تهران متناسب با جمعیت دانش آموزان نیست، افزود: متاسفانه در حال حاضر حدود یک و نیم میلیون دانش آموز در مدارس تخریبی و دو نیم میلیون دانش آموز نیز در مدارس فرسوده و در واقع یک سوم دانش آموزان در مدارس ناایمن تحصیل می‌کنند.


وی با بیان اینکه خطر مدارس فرسوده جان دانش‌آموزان را تهدید می‌کند، تصریح کرد: نوسازی و تجهیز مدارس فرسوده را نباید به تاخیر انداخت بلکه برای مدیریت آسیب‌های ناشی از این آسیب و در وهله اول و سریع‌ترین زمان ممکن باید مدارس را دو شیفته کرد تا در زمان مناسب بتوان نسبت به نوسازی اقدام کرد.


این نماینده مجلس دهم با بیان اینکه اعتبارات لازم برای نوسازی و ساخت مدارس در بودجه سالانه باید پیش‌بینی و به صورت کامل تخصیص یابد، گفت: بودجه نوسازی به صورت منظم دیده نمیشود؛ البته یکهزار میلیارد تومان برای نوسازی در بودجه 97 پیش‌بینی شده است اما مشخص نیست چه میزان از این بودجه محقق شود.


نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه خیرین در ساخت مدارس از دولت پیشی گرفته‌اند، تصریح کرد: بر اساس قانون دولت مکلف است در نوسازی و بازسازی مدارس 50 درصد مشارکت داشته باشد اما متاسفانه دولت تاکنون به تعهد خود به درستی عمل نکرده و در این رابطه کوتاهی کرده؛ این در حالی است که خیرین به تنهایی نوسازی مدارس را عهده‌دار شده‌اند.


انتهای پیام/

ارسال نظر