صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۵۵ - ۱۴ تير ۱۳۹۷
رویترز اعلام کرد؛

افت قیمت نفت به دنبال توئیت آمرانه ترامپ

انتشار توئیت رئیس جمهور آمریکا خطاب به سران اوپک مبنی بر کاهش آنی قیمت نفت، امروز قیمت پیش‌خرید نفت برنت، ۵۶ سنت یا ۰.۷ درصد افت کرد و به هر بشکه ۷۷.۶۸ دلار رسید.
کد خبر : 292457

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از رویترز، پس از این که رئیس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، با ارسال توئیتی گوش‌خراش و آمرانه از اوپک خواست قیمت نفت خام را کاهش دهد، قیمت‌های نفت افت کرد.


بالا گرفتن تقابل تجاری بین چین و آمریکا و هشدار چین برای وضع تعرفه بر واردات نفت از آمریکا، بر بازارها سایه انداخته است.


تا ساعت ۹:۵۰ به وقت تهران، قیمت پیش‌خرید نفت برنت، ۵۶ سنت یا ۰.۷ درصد افت کرد و به هر بشکه ۷۷.۶۸ دلار رسید.


قیمت نفت خام تگزاس غرب آمریکا، دابلیوتی‌آی، ۲۹ سنت یا ۰.۴ درصد کاهش یافت و به ۷۳.۸۵ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ در توئیت خود گفت: انحصارطلبان اوپک باید به یاد داشته باشند که قیمت بنزین درحال بالا رفتن است و آنها هیچ کاری برای کمک به این وضع نمی‌کنند. باید گفت آنها در شرایطی قیمت را بالا می‌برند که ایالات‌متحده در ازای دلار ناچیزی، از بسیاری از کشورهای عضو اوپک دفاع می‌کند.


او ادامه داد: این باید یک خیابان ۲ طرفه باشد. ترامپ در ادامه توئیت خود با فونت درشت نوشته است: همین حالا قیمت را کاهش دهید!


این درحالی است که قیمت نفت اخیرا با اعلام برنامه آمریکا برای تحریم ایران از ماه نوامبر و هدف قرار دادن صادرات نفت این کشور، بالا رفته است.


بانک ملی استرالیا در چشم‌انداز ماه جولای خود نوشته است: عامل اصلی بالا رفتن قیمت نفت تا به حال توافق کاهش تولید اوپک-روسیه بوده است که با سقوط تولید ونزوئلا و تصمیم آمریکا برای خروج از برجام، مصادف شده است.


روسیه و اوپک در ماه ژوئن اعلام کردند که برای برطرف کردن نگرانی‌های مربوط به اختلال در عرضه نفت که با افت شدید تولید ونزوئلا، درگیری‌های گروه‌های مخالف در لیبی و احتمال کاهش صادرات نفت ایران تحت تاثیر تحریم‌های آمریکا، به‌وجود آمده‌اند، می‌خواهند تولید نفت خود را افزایش دهند.


علی‌رغم این اقدامات برای تامین تولیدات از دست رفته، گلدمن‌ساکز در یادداشت ۴ جولای خود به مشتریان می‌نویسد: در نیمه دوم سال، بازار با کسری عرضه مواجه خواهد ماند.


انتهای پیام/

ارسال نظر