صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۱ - ۱۴ تير ۱۳۹۷
پلیس فتای اصفهان خبر داد؛

‌کاربران ایرانی رتبه نخست حضور شبانه‌روزی در اینترنت

‌رئیس پلیس فتای اصفهان گفت: بالاترین نرخ استفاده از اینترنت در شبانه‌روز با هشت ساعت مربوط به کاربران ایرانی است.
کد خبر : 292352

‌به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از پایگاه خبری پلیس، سید مصطفی مرتضوی افزود: وضعیت نفوذ اینترنت و شبکه‌های اجتماعی در کشور 10 درصد بالاتر از میانگین جهانی است و برای استفاده از این فضا باید برنامه‌ریزی کنیم.


وی ادامه داد: بالاترین نرخ حضور در اینترنت در شبانه‌روز با هشت ساعت مربوط به ایران است. دختران با 965 دقیقه و پسران با 1025 دقیقه حضور هفتگی، بهترین و طلایی‌ترین زمان زندگی خود را در اینترنت می‌گذرانند.


رئیس پلیس فتای اصفهان به آمار جرائم رایانه‌ای طی دو سال اخیر اشاره کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود تا سال 2024 اینترنت حق اولیه بشر شناخته شود و کلیه خدمات از این بستر ارائه شود.


مرتضوی اضافه کرد: افزایش جرائم رایانه‌ای با شاکی خصوصی در سال گذشته نسبت به سال قبل آن 63 درصد رشد یافت و در سه‌ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 122 درصد رشد داشته است.


مرتضوی خاطرنشان کرد: با مشارکت دستگاه‌های مختلف می‌توان از ظرفیت استان اصفهان برای پیشگیری و مقابله با این تهدیدها استفاده کرد. ارائه آموزش‌های لازم به مردم برای استفاده صحیح از فضای مجازی را ازجمله اقدام‌های مؤثر برای پیشگیری و مقابله با تهدیدهای این حوزه است.


وی افزود: گرچه در حوزه آموزش فضای مجازی اقدامات آموزشی خوبی انجام‌شده اما این اقدامات منسجم نبوده و نیاز است که نهادی متولی این امر باشد، همچنین بهره‌گیری از ظرفیت فرمانداری‌ها، ائمه جمعه و جماعات، روحانیون، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، سازمان بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی، آموزش‌وپرورش، دانشگاه‌های استان، صداوسیما، اتاق اصناف و سمن‌ها به‌صورت هماهنگ می‌تواند در پیشگیری از آسیب‌های فضای مجازی نقش مؤثری داشته باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر