صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۸ - ۱۴ تير ۱۳۹۷
قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل اعلام کرد؛

انتقال دانش و فناوری و بین‌المللی‌سازی آموزش عالی در دستور کار وزارت علوم

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل تاکید کرد: انتقال دانش و فناوری، آموزش حرفه‌ای و بین‌المللی‌سازی آموزش عالی سه سیاست کلان ومحوری وزارت علوم در توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی است.
کد خبر : 292345

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ادواردو لوپز بوسکتس سفیر اسپانیا در ایران با مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم و همچنین حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل دیدار و گفت‌وگو کرد.


حسین سالار آملی، در این دیدار با اشاره به آمادگی وزارت علوم برای توسعه و تحکیم همکاری‌های علمی بین دو کشور اظهار کرد: نکته مهم در روابط علمی دو کشور، نظام‌مند نمودن همکاری‌هاست و از این رو ما آمادگی داریم با دعوت از وزیر علوم اسپانیا و تشکیل نشست‌های تخصصی، نقشه راه همکاری‌های علمی ایران و اسپانیا را تدوین کنیم.


وی از آمادگی مسئولان وزارت علوم برای سفر به اسپانیا به منظور تشکیل نشست‌های تخصصی و تدوین نقشه راه خبر داد و سه سیاست کلان و محوری وزارت علوم در توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی را، انتقال دانش و فناوری، آموزش حرفه‌ای و بین‌المللی‌سازی آموزش عالی نام برد.


رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی افزود: توسعه همکاری با اسپانیا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و از این رو، به دانشگاه علامه طباطبایی ماموریت داده‌ایم تا به عنوان متولی کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری‌های علمی با اسپانیا، برنامه‌های همکاری با اسپانیا را با کمک سایر دانشگاه‌های ایرانی ارائه کند.


سالار آملی، همکاری دو کشور در قالب اتحادیه اروپا و برنامه‌های علمی آن مانند افق ۲۰۲۰ و اراسموس را از جمله زمینه‌های دیگر همکاری میان دو کشور بر شمرد.


مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری نیز در ادامه این دیدار گفت: ظرفیت‌های همکاری عظیمی بین ایران و اسپانیا وجود دارد. ما علاقه‌مند به همکاری با اسپانیا در حوزه‌های انرژی‌ها نو، مکانیک و طراحی خودرو، شبیه‌سازی طوفان‌های گرد و غبار در ایران و منطقه و الگو برداری از سیستم‌های هیدروپونیک درشهر آلمریا هستیم.


وی افزود: توسعه همکاری میان شرکت‌های صنعتی و پارک‌های علم و فناوری با هدف انتقال دانش و فناوری و پرهیز از صادرات صرف کالا از دیگر محورهایی هست که ما در همکاری با اسپانیا دنبال می‌کنیم.


ادواردو لوپز بوسکتس، نیز در این دیدار با استقبال از افزایش همکاری بین دو کشور، از وجود چارچوب سیاسی برای برقراری ارتباط عمیق‌تر بین دو کشور خبر داد و گفت: تغییر دولت در ماه‌های گذشته در اسپانیا و انتخاب وزیر علوم جدید، نیاز به از سرگیری روابط دو کشور را دوچندان میسازد. وزارت امور خارجه اسپانیا، به نهادهای اسپانیایی اعلام نموده تا تعداد دانشجویان بین‌المللی را تا حد امکان افزایش دهند.


انتهای پیام/

ارسال نظر