چالشی به نام سرپناه بعد از آزادی زنان زندانی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، شهیندخت مولاوردی در خصوص آخرین وضعیت برنامههای معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: طرحهای ملی ما که به صورت پایلوت انجام شده بود، در مقیاس ملی به اجرا در خواهد آمد. نمونهاش توانمندسازی زنان در سکونتهای غیررسمی است که درحال حاضر پیگیر برنامههای اجرایی آن هستیم. همچنین توانمندسازی خانوادههای زندانی از دیگر برنامههای ما است که در سطح ملی گسترش پیدا میکند.
وی همچنین با اشاره به وجود برنامههایی جهت حرفهآموزی و توانمندسازی زنان زندانی افزود: یکی از چالشهای این قشر از جامعه، سرپناه بعد از آزادی است که نبود آن باعث بازگشت به زندان شده است. ایجاد مهدکودک در زندانها و تلاش برای آزادی زنان زندانی دیه از دیگر برنامههای ما برای زنان زندانی است.
مولاوردی در پاسخ به این سوال که آیا بیشتر برنامههای شما برای اقشار آسیبدیده و آسیب پذیر است، گفت: امسال و سال 95 به خروجی میرسیم یعنی برنامه ریزیها تمام شده و به نتیجه میرسد.
وی با اشاره به برنامههای متعدد برای دختران فارغ التحصیل دانشگاهی اذعان داشت: در تفاهمنامههایی که با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم امضا کردیم صرفا مخاطبان ما دختران فارغ التحصیل دانشگاهی هستند. با معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با محوریت زنان و دختران روستایی و با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی نیز برنامه هایی را پیش گرفتیم.
مولاوردی همچنین به محیط زیست و نقش زنان در حفاظت از آن اشاره کرد و افزود: در مدیریت مشاغل سبز، مدیریت انرژی و مدیریت پسماندها با سازمان محیط زیست برنامهها از طریق تفاهمنامه با دستگاههای اجرایی و مدیریت ظرفیتها پیش می رود. در مورد بحران آب با وزارت نیرو و حتی با وزارت نفت برنامههایی را با زنان و خانوادهها در مناطق اقماری و عملیات وزارت نفت نیز پیش گرفتهایم. همچنین موضوع زنان سرپرست خانواده و زنان خانهدار و نیز بیمه زنان خانه دار از برنامههای ثابت ما بوده است.
معاون رئیس جمهوری با ابراز امیدواری درخصوص بهبود شرایط جدید اقتصادی افزود: با این وضعیت تلاش میکنیم بستههای حمایتی زنان شاغل برای توازن کار و زندگی زنان شاغل را به تصویب برسانیم تا با این اوصاف بتوانیم خدمات برای گروههای مختلف زنان را پیاده سازی کنیم.
انتهای پیام/