صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۳۹ - ۱۳ تير ۱۳۹۷
به همت انتشارات کتاب فردا؛

کتاب «آسیب‌شناسی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی» منتشر شد

کتاب «آسیب‌شناسی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی» نوشته حسین ایزدی، پژوهشگر انقلاب اسلامی از سوی انتشارات کتاب فردا منتشر شد.
کد خبر : 291885

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، کتاب «آسیب شناسی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی» نوشته حسین ایزدی، پژوهشگر انقلاب اسلامی از سوی انتشارات کتاب فردا منتشر شد.


«انقلاب اسلامی» به عنوان پدیده ای بی نظیر در تاریخ معاصر جهان، با گشودن افق های امیدبخش به بازسازی تمدن اسلامی و بازیابی نقش مسلمین در جهان، نیازمند تأمل و اندیشه و تفکر است.


«انقلاب گرایی، انقلاب اندیشی و انقلاب مداری» ضرورت های نوظهوری هستندکه باید در متن زندگی جوانان متفکر انقلابی به عنوان بخشی از حیات حرف های ایشان جای باز کند. انقلاب اسلامی، موجودی زنده و پویا و پیش رونده است و باید برای کمک به این موجود زنده، اثرگذار و امیدآفرین دائما اندیشید و طرح و ایده و انگاره تولید کرد؛ اندیشه هایی که از قالب های رایج و مرسوم در ادبیات علوم انسانی مدرن رها و آزاد باشند و بتوانند با تکیه بر فرهنگ و مبانی اصیل دینی و تمرکز بر ادبیات بومی، هندسه فکری جدید و طرحی نو دراندازد.


کتاب حاضر تأملاتی در تحلیل آسیب های کنونی انقلاب اسلامی و نیز نگاهی به حوزه علمیه و مقوله تولید علم از زاویه انقلاب اسلامی است. نویسنده در بخشی از مقدمه خود بر کتاب حاضر بیان داشته: «این اثر، محصول برخی تأملات و یادداشت های نویسنده تاکنون است که تنها با انگیزه کمک به انقلاب، سلوک با انقلاب اسلامی و نشان دادن میزان علاقه و اهتمام به این پدیده مقدس به نگارش درآمده است...»


محتوای کتاب


کتاب «آسیب شناسی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی» از یک مقدمه و سه بخش تشکیل شده است: انقلاب اسلامی، حوزه های علمیه و تولید علم.


عناوین مقالات بخش های اول این کتاب عبارتند از: ۱. بازخوانی جایگاه تاریخی انقلاب اسلامی در متن تاریخ تحولات جهان، ۲. گفتمان انقلابی، گفتمان اعتدالی، دو مسیر برای آینده انقلاب، ۳. آسیب شناسی کلان جریان جبهه انقلاب اسلامی، ۴. آسیب شناسی حرکت های گروهی با رویکرد پاسخ به ضرورت های انقلاب اسلامی، ۵. معنویت انقلاب اسلامی (تحلیلی بر عوامل کاهش معنویت و راهبردهای توسعه آن در کشور)، ۶. آسیب شناسی شورای عالی انقلاب فرهنگی، ۷. درآمدی بر روش شناسی برداشت از سخنان رهبر معظم انقلاب و ۸. مقام معظم رهبری و گفتمان سازی.


بخش دوم کتاب، تأملاتی درباره حوزه های علمیه و نسبت آن با انقلاب اسلامی است و از عناوین زیر تشکیل شده است: ۱. درآمدی بر جریانهای علمی، سیاسی و فکی حوزه های علمیه، ۲. درآمدی بر تیپ شناسی و مدل سازی سبک زندگی عالمان برتر شیعی، ۳. حوزه سنتی و سنت های حوزوی، ۴. هندسه حیات عالِم انقلاب اسلامی، ۵. تأملی پیرامون جایگاه پزوهش در دوران استقرار حاکمیت دینی (پژوهش تفریح یا تکلیف؟)، ۶. تأملی پیرامون چیستی و چگونگی تحول در حوزه، ۷. آسیب شناسی تحول در حوزه، ۸. تحلیلی بر پدیده ورود دانشجویان به حوزه های علمیه، ۹. درآمدی بر ظرفیت شناسی تبلیغ با رویکرد شبکه جامع تبلیغ، ۱۰. مطالبات جبهه فکری انقلاب اسلامی از حوزه های علمیه، ۱۱. آسیب شناسی مطالبات از حوزه های علمیه در عرصه تولیدات فکری، ۱۲. از فقه تاریخی تا فقه تاریخ ساز.


بخش سوم کتاب به تولید علم از منظر انقلاب اسلامی می پردازد و شامل مقالات و تحلیلهای زیر است: ۱. بازخوانی ضرورت تولید علم برای جامعه اسلامی، ۲. جستاری در مفهوم آزاداندیشی، ۳. قرائتی اجتماعی از فرآیند تولید علم، ۴. نگاهی به پیامدهای ترجمه و نقش آن در تولید علم، ۵. تأملی پیرامون دفاعیه تئوریک سعید حجاریان در سال ۱۳۸۸.


مشخصات


چاپ اول کتاب «آسیب شناسی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی» در ۵۲۸ صفحه، تیراژ ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۲۶۰۰۰ تومان در سال ۱۳۹۷ از سوی انتشارات کتاب فردا عرضه شده است.


انتشارات کتاب فردا از ناشران تخصصی در حوزه علوم انسانی است که در سال ۱۳۹۲ ناشر برگزیده کتاب سال حوزه شده است که «مردم ­شناسی تحول در علوم انسانی» (دکتر ابراهیم فیاض)، «روش شناسی انتقادی حکمت صدرایی»، «انواع و ادوار روشنفکری»، «اخلاق و عرفان» و «نماد و اسطوره» (حمید پارسانیا)، «مهندسی تمدن اسلامی؛ موانع و الزامات» (عبدالعلی رضایی)، «بینش تمدنی؛ بر اساس درس­های استاد محمدمهدی میرباقری»، «نظریه سیاسی شهید صدر» (طالب همدانی)، «تحول حوزه علمیه و روحانیت» (علیرضا پیروزمند)، «جستارهایی در فقه حکومتی» (عباسعلی مشکانی سبزواری)، «تأملاتی در فلسفه اسلامی» (سید یدالله یزدان ­پناه)، «هویت ما» (حسین کچویان)، «کتاب کتاب؛ منظومه فکری رهبر معظم انقلاب درباره کتاب» (مجید تقی زاده)، کالبدشناسی فرهنگی فتنه ۸۸ (استاد سید محمدمهدی میرباقری) و «واکاوی بنیان­ های ایدئولوژیک سند ۲۰۳۰» (رضا حبیبی) از آن جمله محصولات این ناشر است.


برای کتاب این کتاب و دیگر محصولات انتشارات کتاب فردا، با شماره ۰۲۵۳۷۷۴۶۹۹۲ یا سایت اینترنتی Bookroom.ir می توانید تماس بگیرید. فروشگاه های معتبر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و فروشگاه های پاتوق کتاب در سراسر کشور (دفتر مرکزی ۰۲۵۳۷۷۴۰۰۰۴) نیز محل عرضه آثار این ناشر هستند.


منبع: مهر


انتهای پیام/

برچسب ها: کتابخوانی
ارسال نظر