صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۴۰ - ۱۳ تير ۱۳۹۷

استفاده از هوش مصنوعی برای اندازه گیری سطح قند خون

محققان دانشگاه واترلو کانادا یک سیستم غیرتهاجمی را با استفاده از فناوری‌های رادار و هوش مصنوعی برای کمک به افراد مبتلا به دیابت توسعه داده‌اند.
کد خبر : 291785

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، افرا مبتلا به دیابت می‌توانند توسط این فناوری بیماری خود را مدیریت کنند و تغییرات سطح گلوکز بدنشان را بدون انجام روش‌های تهاجمی تشخیص دهند.


این تحقیق با استفاده از سیستم Soli alpha kit گوگل انجام شد. سیستم Soli، توسط گوگل و یک شرکت آلمانی اینفینئون توسعه یافته است.


این سیستم دارای یک رادار 60 گیگاهرتزی و فرکانس بی‌نهایت بالا است که دارای یک پلت‌فرم کوچک، متحرک و پوشیدنی برای تشخیص حرکت است.


با تکمیل این سیستم، دانشمندان توانستند یک نمونه اولیه را طراحی کنند که می‌تواند تغییرات دقیق در خواص محلول‌ها با سطوح مختلف گلوکز را تشخیص دهد و بین غلظت‌های مختلف نشانگر زیستی تمایز قائل شود.


رادار با فرستادن امواج الکترومغناطیسی از یک فرستنده که به عنوان منعکس کننده یک شی عمل می‌کند و به گیرنده بازگردانده می‌شود، اطلاعاتی را در مورد سرعت و مکان شیء ارائه می‌دهد.


دستگاه غربالگری گلوکز غیرتهاجمی برای اولین بار اطلاعات را از طریق گیرنده جمع‌آوری می‌کند و سپس نتایج را با الگوریتم‌های یادگیری ماشینی هوش مصنوعی توسعه یافته توسط محققان تجزیه و تحلیل می‌کند.


با آزمایش و تکمیل این سیستم، محققان توانستند بیش از 500 خواص امواج را شناسایی کنند، از جمله اینکه چه مدت طول می‌کشد تا امواج به گیرنده بازگردند.


نتایج اولیه نشان داد که امواج فرکانس بی‌نهایت بالا برای تشخیص گلوکز در محیط بیولوژیکی در غلظت‌های مشابه در بیماران دیابتی مناسب هستند.


جورج شاکر، محقق ارشد این مطالعه، گفت: «امیدواریم که این سیستم به عنوان یک ساعت هوشمند به طور مداوم برای نظارت بر گلوکز عمل کند».


منبع: ایسنا


انتهای پیام/

ارسال نظر