صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۵ - ۳۰ تير ۱۳۹۴
رئیس سازمان غذا و دارو:

در انتظار واردات دارویی خاص نشستن، باوری خطرناک است

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در انتظار واردات دارویی خاص نشستن، باوری خطرناک است، هر چند ممکن است عده قلیلی از پزشکان باشند که تعمدی نسخه‌هایی غیر قابل یافت می‌نویسند اما باید کیفیت داروی ایرانی آویزه باورمان شود.
کد خبر : 29148

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رسول دیناروند با اشاره به برخی اظهارنظرها در خصوص تغییر تعریف کمبود دارویی گفت: اینکه برخی می‌گویند طبق تعاریف جدیدی که از کمبود دارو شده است به هر دارویی که در دسترس نباشد دیگر نمی‌توان قید «کمبود» افزود، مورد نظر ما نیست بلکه در یک تفسیر عام می‌توان بیان کرد هر دارویی که پزشک بنویسد و در دسترس نباشد کمبود دارویی به حساب می‌آید.


وی ادامه داد: اما هنر ما در این است که هم پزشکان و هم بیماران را به درستی و بگونه‌ای توجیه کنیم که یقین حاصل کنند این کمبود دارویی قابل رفع است و به سلامتی ایشان آسیبی وارد نخواهد آورد.


دیناروند با اشاره به اینکه کمبود برخی داروها، به هر دلیلی و در هر جای دنیا ممکن است اتفاق بیافتد و امری طبیعی است، اظهار کرد: مسئله مهم این است که قطعا برای آنها جایگزین وجود دارد مهم این است که بتوانیم استدلال منطقی داشته باشیم و این موضوع را که داروی داخلی دارای گواهی تائید سازمان غذا و داروی کشور و مورد وثوق بسیاری از پزشکان مبرز است و از پس نیازهای درمانی آنها بر می‌آید را آویزه باور متقاضیان بکنیم.


رئیس سازمان غذا و دارو به انتظار واردات فلان داروی برند نشستن را باوری بسیار خطرناک عنوان و تصریح کرد: مدیریت صحیح دارویی این است که ضمن اطلاع‌رسانی سریع کمبود یک دارو، آلترناتیو آن را نیز به بیمار معرفی کنیم اگر برندش در دسترس نیست ژنریک آن را و اگر ژنریکش هم موجود نبود داروی مشابه‌اش را معرفی کنیم.


معاون وزیر بهداشت افزود: هر چند ممکن است عده قلیلی از پزشکان باشند که تعمدی نسخه‌هایی غیر قابل یافت می‌نویسند و به بیمار مضطر هم تلقین می‌کنند که همین نسخه شفابخش آنها است و لاغیر، اما مطمئن هستیم اکثر پزشکان و بیماران اهل لجاجت نیستند و اگر پاسخ‌های قانع کننده ما را بشنوند مجاب می‌شوند و حتی اعتمادشان به ما بیش از پیش می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر