صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۲۰ - ۱۱ تير ۱۳۹۷
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:

مسائل مربوط به دانشگاه‌ها باید در داخل دانشگاه حل شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تلاش می‌کنیم صیانت از جایگاه و منزلت آموزش عالی و اعضای خانواده آموزش عالی، استادان، کارکنان و دانشجویان صورت گیرد؛ از این رو ضمن توجه به رعایت قوانین، مسائل مربوط به دانشگاه‌ها باید در داخل دانشگاه حل و مرتفع شود.
کد خبر : 291454

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، منصور غلامی در دومین همایش روسای هیات‌های بدوی و تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات انتظامی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی و تحقیقاتی کشور که صبح امروز در محل این وزارتخانه برگزار شد، اظهار کرد: وجود هیئت‌های رسیدگی به تخلفات به منظور کنترل و نظم بخشیدن و تذکر به مجموعه‌های موجود در دانشگاه‌ها بسیار مؤثر است.


به گفته وی هیات‌های رسیدگی به تخلفات مسائل و مطالبی را به عنوان راهنما، تذکر و حتی در قالب کارگاه در محیط‌های دانشگاهی ارائه می‌کنند که اثرات راهنمایی در محیط‌های کاری را دارا هستند.


وزیر علوم تصریح کرد: در هر جامعه‌ای سهوا یا عمداً تخلف و اشتباهی ممکن است رخ دهد که منتهی شود به یک مرجع رسیدگی به تخلفات و با توجه به اینکه هیئت‌های رسیدگی به تخلفات در محیط‌های دانشگاهی از بدنه دانشگاه‌ها هستند، این سنخیت شغلی و آشنایی با مسائل محیطی، بسیار کارساز و مؤثر در نوع رسیدگی، نتیجه‌گیری و ورود و خروج به مسائل است؛ فرصت مغتنمی است که مسائل به مراجع درون سیستم ارجاع می‌شود.


وی با تأکید بر اینکه هر حکم و دستوری باید مبنای قانونی بر آن حاکم باشد افزود: حق و حقوق افراد بسیار حائز اهمیت است؛ اصل بر برائت افراد است و رسیدگی به تخلف باید در حین اشتغال صورت گیرد و اجرای حکم پس از تجدید نظر انجام شود.


غلامی محیط‌های دانشگاهی و علمی را در مقایسه با سایر نهادهایی که در سطح جامعه وجود دارند، جزو محیط‌های سالم، پاک و مقدس دانست و عنوان کرد: اگر نسبت به این محیط‌ها حساسیت نشان می‌دهیم به خاطر آن است که این محیط‌ها باید پاک باقی بمانند و مورد سوءظن افراد و اشخاص قرار نگیرند.


به گفته وی، جامعه اعضای هیات علمی الگوی رفتاری دانشجویان هستند، هرگونه خدشه به این الگوها می‌تواند آثار مخرب بسیاری داشته باشد و قطعاً می‌دانیم که مدیران دانشگاه‌ها به این مهم توجه ویژه دارند.


انتهای پیام/

ارسال نظر