لزوم ارزیابی حرکت دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر برنامه ششم توسعه
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اولین جلسه شبکه رابطین خبری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با هدف ارتقای روابط عمومی و اطلاعرسانی با حضور معاونان، روسای دانشکدهها و بیمارستانها و مراکز تحقیقاتی وابسته برگزار شد.
در این جلسه که با حضور رضا همدانچی مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، سیدعلی ابطحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با اشاره به جایگاه روابط عمومی در سازمانها، گفت: روابط عمومی واسطه مسئولان و جامعه هدف است و مسئولیت تببین اهداف و چالشهای سازمان و درخواستهای مخاطبان را دارد.
وی با اشاره به ادغام دانشکدههای علوم دارویی و دندانپزشکی در واحد علوم پزشکی تهران، گفت: دکتر فرهاد رهبر از مدیران اجرایی باسابقه و موفق است و زمانی که بنده را به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران منصوب کرد، 8 دانشکده این واحد به صورت مجمعالجزایری عمل میکردند که نیازمند تصمیمگیری قاطع بود.
ابطحی ادامه داد: جای تأسف داشت که واحد علوم پزشکی تهران با بیش از 30 سال فعالیت، سال گذشته موفق به راهاندازی رشته دستیاری شد، چرا که این دانشگاه را به عنوان یک واحد میشناختند، اما اکنون با ایجاد دانشکدههای علوم دارویی، دندانپزشکی، علوم و فنون نوین، شیمی دارویی، پرستاری، بهداشت، پیراپزشکی و پزشکی، این دانشگاه جایگاه خود را پیدا کرده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، اعتمادسازی را مهمترین عامل موفقیت در هر سازمانی عنوان کرد و افزود: زمانی که موضوع ادغام این سه واحد دانشگاهی مطرح شد، نگرانی شدیدی بین اعضای هیات علمی، کارکنان و خانواده آنها و دانشجویان به وجود آمد و همه نگران بودند که چه اتفاقی خواهد افتاد و اختیار سازمانی کارکنان کاهش پیدا میکند، اما با اعتمادسازی که ایجاد شد، توانستیم این نگرانیها را از بین ببریم و این تجمیع در کمال آرامش انجام شد.
وی با اشاره به تقویت فعالیتهای روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، گفت: خوشبختانه ما از دانشجویان فرهیخته و صاحب هنری برخوردار هستیم که تلاش داریم از تواناییهای آنان در حوزه اطلاعرسانی، برگزاری همایشها و انتشار اخبار استفاده کنیم.
ابطحی با بیان اینکه شایسته نیست که با وجود دکتر ولایتی و دکتر فرهاد رهبر در رأس دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه به صورت سنتی اداره شود، گفت: اکنون در میانه برنامه استراتژیک ششم دانشگاه آزاد اسلامی قرار داریم و باید با یک ارزیابی، بررسی کنیم که تا سال گذشته چه میزان از برنامه انحراف داشتهایم تا بتوانیم در باقی راه، کسریها را جبران کرده و بر اساس برنامه ششم حرکت کنیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تاکید بر ورود این دانشگاه به رشتههای کوتاهمدت، گفت: یکی از برنامههای ما در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران این است که به تدریج از دکتری حرفهای خارج شده و به رشتههای کوتاهمدت ورود کنیم که این موضوع در حال بررسی است.
وی برنامهریزی برای پذیرش دانشجویان خارجی، برگزاری شورای دانشگاه و شورای محلی (متشکل از شهردار منطقه، شهردار ناحیه، فرمانده نیروی انتظامی منطقه، فرمانده بسیج ناحیه و...) در دانشکدهها و بیمارستانهای این دانشگاه و... را از برنامههای آتی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برشمرد.
انتهای پیام/