جایزه مصطفی(ص) معرفیکننده دستاوردهای علمی-اسلامی است
گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از ستاد ارتباطات و اطلاعرسانی جایزه مصطفی(ص)، ساناز مقیم، مدیر توسعه ارتباطات و برنامههای بینالمللی کرسی یونسکو در مدیریت آب و محیط زیست در شهرهای پایدار گفت: «با توجه به اینکه با تغییرات اقلیمی مواجه هستیم و از طرفی کشورها و سزمینهای اسلامی تحت تاثیر این تغییرات هستند، در تحقیقات و فناوریهای ابداعی میتوان نقش موثری ایفا کرد که به پیشرفت این کشورها کمک بزرگی میکند».
وی با اشاره به این که جایزه مصطفی(ص) رقابت و انگیزهای برای درگیر کردن افراد بوده و توجه همه دنیا را به نقش جهان اسلام در علم، به خود جلب میکند، اظهار کرد: «این جایزه میتواند جهان اسلام را به تمام دنیا معرفی کند و بگوید که در زمینه علم، حرفی برای گفتن دارد و چه کارهایی نه تنها برای جهان اسلام بلکه برای تحقق اهداف بشریت نیز میتواند انجام دهد».
این استادیار دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به وقف علمی گفت: «دین اسلام به تحقق علم و نقش علم در زندگی توجه کرده است و همچنین مردم نیز در زمینه وقف پیش قدم بوده و هستند؛ اما انتظار میرود دولتها نیز در این موضوع ورود پیدا کنند».
مقیم با اشاره به انگیزه بخشی جایزه مصطفی(ص) گفت: «این جایزه دانشمندان و شخصیتهای علمی را برای شرکت در گردهماییها، تشویق میکند. افراد بسیاری هستند که ایدههای خوبی دارند و جایزه مصطفی(ص) کمک میکند که شناسایی و به تمام دنیا معرفی شوند».
انتهای پیام/