استفاده از رادار و هوش مصنوعی برای کنترل قند بیماران دیابتی
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، این فرایند کاری دردناک و آزاردهنده است، اما گروهی از محققان دانشگاه واترلو در کانادا قصد دارند با استفاده از رادار و هوش مصنوعی مبتلایان به دیابت را از تحمل این درد روزانه رهایی بخشند.
اولین بار گوگل و یک شرکت آلمانی به نام «اینفینئون» به فکر اجرای این طرح افتاده و دستگاه رادار کوچکی به نام «سولی» ابداع کردند تا کنترل برخی فرایندها به طور بیسیم ممکن شود. آنها سپس گروههایی را از سراسر جهان دعوت کردند تا کاربردهای متنوعی را برای این رادار در نظر بگیرند.
یکی از این گروهها از دانشگاه واترلو سیستمی را برای رادار مذکور طراحی کرد که محاسبه میزان قند خون را به طور بیسیم ممکن میکرد. سیستم راداری مذکور با ارسال امواج رادیویی دارای فرکانس بالا به سمت خون و با استفاده از الگوریتمهای هوش مصنوعی قادر به تحلیل و محاسبه میزان قند خون بود.
در جریان استفاده آزمایشی از این سیستم با حضور تعدادی داوطلب انسانی مشخص شد که دقت آن در حال حاضر ۸۵ درصد است و انتظار میرود این رقم در آینده باز هم افزایش یابد.
در حال حاضر مهمترین چالش پیش رو در زمینه استفاده از این روش غلبه بر برخی چالشهای مربوط به دسترسی به دادههای خونی با عبور امواج بیسیم از پوست بدن است که مستلزم صرف وقت و هزینه قابل توجه است.
منبع: مهر
انتهای پیام/