صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۳۰ - ۰۸ تير ۱۳۹۷
رئیس کمیته علمی انجمن تالاسمی ایران در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

اختلال در توزیع داروی بیماران تالاسمی به دلیل بدهی بیمه‌ها به داروخانه‌ها

رئیس کمیته علمی انجمن تالاسمی ایران اظهار کرد: شرکت‌های تولید کننده داروی «دی فری پرون» به دلیل بدهی داروخانه‌ها از توزیع سراسری دارو در کشور خودداری می‌کنند.
کد خبر : 290380

دکتر مجید آراسته، رئیس کمیته علمی انجمن تالاسمی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره مشکل بیماران تالاسمی برای تهیه داروی Deferiprone (دی فری پرون)، گفت: دی فری پرون یک داروی خوراکی است که جهت کاهش بار آهن اضافی در بیماران مبتلا به تالاسمی مورد استفاده قرار می‌گیرد. قیمت این دارو چند وقت اخیر حدود 570 هزار تومان بود اما به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار می‌‌گرفت.


وی افزود: طی تفاهم‌نامه وزارت بهداشت با سازمان‌های بیمه‌گر این دارو جزو لیست بیمه قرار گرفت اما قیمت آن به 900 هزار تومان رسید. در واقع وقتی بیماری برای تهیه این دارو به داروخانه مراجعه می‌کرد 570 هزار تومان را بیمه‌ها تقبل می‌کردند و 330 هزار تومان را باید بیماران از جیب می‌پرداختند.


آراسته خاطرنشان کرد: شرکت‌هایی که در داخل کشور این دارو را تولید می‌کنند قبل از افزایش قیمت دارو برای مدتی بدون اینکه به پزشکان، داروخانه‌ها و بیماران اطلاع دهند توزیع را لغو کردند و پس از تصویب گرانی مجدد، نسبت به توزیع اقدام کردند.


رئیس کمیته علمی انجمن تالاسمی ایران یادآور شد: اما متاسفانه شرکت‌ها برخی داروخانه‌ها را در لیست سیاه قرار دادند و به دلیل افزایش بدهی داروخانه‌ها، این دارو را در اختیار آنها قرار ندادند. البته برخی داروخانه‌ها نیز به دلیل افزایش قیمت تمایلی به تهیه «دی فری پرون» نداشتند.


وی با بیان اینکه تمام این مسائل دسترسی بیماران به دارو را بسیار محدود کرد، گفت: پس از افزایش اعتراض بیماران، وزارت بهداشت این دارو را در لیست بیمه قرار داد. درواقع اکنون این دارو رایگان در اختیار بیماران قرار می‌گیرد اما به دلیل محدودیت شرکت‌ها برای توزیع و عدم تمایل داروخانه‌ها برای تهیه دارو بیماران هم‌چنان درگیر عدم دسترسی آسان به این دارو هستند.


انتهای پیام/

ارسال نظر