صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۳۰ - ۰۶ تير ۱۳۹۷
سخنگوی سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛

بازرسی ویژه از مکان‌های تهیه و تولید فرآورده‌های گوشتی

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: در بحث فرآورده‌های گوشتی درجه‌بندی کیفیت نداریم و سازمان غذا و دارو فقط در بحث ایمنی و سلامت آنها نظارت می‌کند.
کد خبر : 289773

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو در خصوص محل تولید و تهیه فرآورده‌های گوشتی گفت: در این زمینه استانداردهایی وجود دارد. همچنین سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد در این حوزه نظارت می‌کنند و برندهای مختلفی با پروانه بهداشتی سازمان غذا و دارو در سطح کشور فعالیت می‌کنند.


سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره چگونگی شناسایی مکان‌های غیراستاندارد تهیه و تولید فرآورده‌های گوشتی اظهار کرد: به منظور به حداقل رساندن مکان‌های غیر استاندارد تهیه و تولید سوسیس و کالباس، این مکان‌ها توسط بازرسین سازمان غذا و دارو، عوامل انتظامی و قضایی و گزارشات مردمی شناسایی می‌شوند و اقدامات قانونی لازم برای پلمپ آن مکان‌ها انجام می‌شود.


جهانپور افزود: اگر واحد صنفی درگیر این موضوع باشد، معاونت بهداشت وزارت بهداشت و مراکز بهداشت شهرستان‌ها بر آن نظارت می‌کنند و اگر در مورد کارخانه‌ها و صنایع باشد، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد این نظارت‌ها را انجام می‌دهند و در صورت تخلف، برخورد قانونی و قضایی با آنها صورت می‌گیرد.


وی گفت: امیدواریم مکان‌های غیر استانداردی که تاکنون شناسایی نشده‌اند با بازرسی‌های بیشتر و گزارشات مردمی شناسایی و اقدامات قانونی برای آنها انجام شود.


سخنگوی سازمان غذا و دارو در ادامه در خصوص درجه بندی کیفیت فرآورده‌های گوشتی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو در بحث فرآورده‌های گوشتی درجه بندی کیفیت ندارد و این سازمان فقط در بحث ایمنی و سلامت آنها نظارت می‌کند، چراکه بخشی از موضوع کیفیت به مردم و بازار باز می‌گردد.


جهانپور با بیان اینکه برندهای متعددی در این زمینه وجود دارد، اظهار کرد: شرکت‌های تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی حائز شرایط ایمنی، پروانه فعالیت دریافت می‌کنند. علاوه بر این، موضوع شرکت‌هایی که در زمینه خوراکی و آشامیدنی‌ها برتری دارند نیز، هر ساله در مراسمی، نشان ایمنی و سلامت به آنها اعطا می‌شود و این اقدام می‌تواند به نوعی برخی از این برندها را به مردم معرفی کند.



انتهای پیام/

ارسال نظر