صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۵ - ۰۵ تير ۱۳۹۷

باتری موبایل رازهای صاحبش را فاش می‌کند

باتری موبایل هر کاربر شخصی‌ترین رازهای او را بدون اطلاعش فاش می‌کند و هکرها می‌توانند با رصد آن متوجه شوند او در موبایلش چه تایپ کرده، چه زمان عکس گرفته و آخرین تماس او چه بوده است.
کد خبر : 289764

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محققان روشی یافته اند تا هرچه را که کاربر در موبایل خود می‌خواند و تایپ می‌کند را با بررسی میزان شارژ باتری او دریابند. برای این منظور آنها یک میکروکنترلر در باتری موبایل کار گذاشتند تا جریان برق را در داخل و خارج دستگاه ثبت کند. در مرحله بعد آنها با استفاده از هوش مصنوعی هر میزان جریان برق را با ضربه به کلیدهای مختلف کیبورد مرتبط کردند.


هکرها با کمک چنین روشی می‌توانند پسوردهای کاربر را ثبت و همچنین وب‌سایت‌های مورد توجه کاربر، آخرین باری که از دوربین استفاده شده و زمان برقراری تماس را رصد کنند. برای چنین حمله‌ای موبایل باید در حال استفاده و خارج از وضعیت شارژ باشد.


کشف این تهدید امنیتی نتیجه پژوهش جدیدی است که در دانشگاه تگزاس انجام شده و قرار است در «سمپوزیوم سالانه فناوری‌های افزایش حریم خصوصی» در بارسلونا ارائه شود.


باتری‌های موبایل هدف جالبی برای هکرها هستند زیرا تمام فعالیت‌های دستگاه را آشکار می‌کنند. هکرها برای چنین حمله‌ای از روش ردیابی استفاده می‌کنند که در باتری‌های هوشمند استفاده می‌شود.


باتری‌های هوشمند که به طور روزافزون در موبایل‌های جدید استفاده می‌شوند، مصرف شارژ هر اپلیکیشین و ویژگی دستگاه را به طور جداگانه رصد می‌کنند و عمر باتری دستگاه را می‌افزایند.


هکرها با روشی مشابه می‌توانند مصرف شارژ را رصد و فعالیت‌های کاربر، هر آنچه که او در موبایلش تایپ می‌کند را بررسی کنند.


البته به گفته محققان تاکنون هیچ حمله ای با این شیوه در دنیای واقعی ثبت نشده است.


منبع: مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر