ورزشگاه دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب با کمک 90 درصدی خیران ساخته میشود
رامین رستمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «در زمان پذیرش مسئولیت واحد میاندوآب از سوی این جانب دردوره مدیریت جدید دانشگاه، شرایط مالی و اداری نامناسبی در این واحد دانشگاهی وجود داشت. این وضعیت ایجاب میکرد تا برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت تدوین و پیگیری شود.»
رستمی افزود: «اجرای برنامههای کوتاهمدت، نخستین برنامه دانشگاه بود و بر همین اساس اقدامات اصلاحی در مدیریت دانشگاه و در حوزههای مالی، آموزشی و پژوهشی آغاز شد. برای مثال در حوزه مالی، اجرای بسته صرفهجویی به مبلغ 140 میلیون تومان محقق شد؛ برنامه کوتاهمدت بعدی احیای برخی رشتهها بود که به دلایلی روند جذب دانشجوی آنها متوقف شده بود. با پیگیریهای صورتگرفته بهمن سال گذشته، پذیرش دانشجو در این رشتهها برقرار و حدود 53 دانشجو در چهار رشته جذب شدند.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب خاطرنشان کرد: «از جمله اقداماتی که در کوتاهمدت دنبال شد، تلاش برای ایجاد جو همکاری و تعامل و دخالت دادن همکاران در عرصههای مختلف دانشگاه است. اکنون بسیاری از فعالیتهای این واحد دانشگاهی با همکاری خود اعضای هیأت علمی و کارکنان صورت میگیرد و نگرانیها و برخی دغدغههایی که نسبت به تبعیض و بیعدالتی وجود داشت، برطرف شده است؛ پرداخت مطالبات واحد به برخی سازمانها مانند بنیاد شهید و سما نیز حل شد.»
این مسئول سپس به تشریح اقدامات میانمدت خود در واحد میاندوآب پرداخت و بیان کرد: «تلاش برای جذب درآمدهای غیرشهریه از مهمترین برنامههای میانمدت واحد میاندوآب بوده است. با بررسی امکانات، تلاش شد تا از ظرفیتهای ورزشی استفاده شود. در یک برنامه دوماهه زمین چمن دانشگاه بازسازی شد و به سطح استاندارد رسید که با استفاده از تلاش خیران بیش از یک ماه است که درآمد دارد. قراردادهای سهماهه و یکساله برای این زمین بسته شده و مدرسه فوتبال واحد میاندوآب نیز در روزهای اخیر افتتاح شد که در همین چند روز اخیر بیش از 100 نفر ثبت نام داشته است.»
وی افزود: «یکی از برنامههای میانمدت واحد میاندوآب بهرهبرداری و درآمدزایی از گلخانه دانشگاه به مساحت 1500 مترمربع است که بر اساس پیشبینی سالیانه حدود 150 میلیون تومان درآمد خواهد داشت و انشاءالله از همین امسال این درآمد محقق خواهد شد. زیرا برنامهریزی و بازاریابی مناسبی برای این طرح صورت گرفته و دانشگاه هزینهای نیز برای این طرح متقبل نشده است.»
رستمی تصریح کرد: «استفاده از ظرفیتهای خیران شهر از جمله برنامههای واحد میاندوآب بوده است که همچنان ادامه خواهد شد و تاکنون کمکهای نقدی و غیرنقدی مناسبی از سوی افراد و نهادهای مختلف جذب شده است. این کمکها شامل ارائه سرویس، روشنایی محوطه دانشگاه، تجهیز پارکینگ دانشگاه و ... بوده است.»
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «توسعه رشتهها به عنوان یکی از برنامههای میانمدت همچنان در دستور کار قرار دارد؛ در دفترچه کارشناسی ارشد سال 97، شش رشته واحد میاندوآب وجود دارد و در حال پیگیری تصویب 20 رشته و اعلام نظر معاونت آموزشی سازمان مرکزی هستیم؛ جلسه با گروههای آموزشی و لزوم جذب درآمد 30 تا 50 میلیونی از سوی هر یک از این گروهها نیز از اقدامات صورتگرفته محسوب میشود.»
رئیس واحد میاندوآب اظهار کرد: «مجوز برگزاری دورههای نظام مهندسی در واحد میاندوآب اخذ شده و از ماه آینده برگزاری این دورهها آغاز خواهد شد. اجرای این طرح سالانه حدود 70 میلیون تومان درآمد خواهد داشت؛ شهریور سال جاری نیز برگزاری دورههای ورزشی از جمله مربیگری درجه C و B فوتبال و والیبال آغاز خواهد شد که میتواند باعث درآمدزایی شود.»
این مسئول در پاسخ به پرسشی درباره برنامههای بلندمدت واحد میاندوآب به آنــا گفت: «قراردادی برای احداث ورزشگاه واحد میاندوآب از سوی خیران منعقد شده و منتظر مجوز سازمان مرکزی برای آغاز اجرای این طرح هستیم. در این طرح مصالح و نیازهای پایهای از جمله سیمان، آهن، کفپوش و ... از سوی خیران تأمین شده و در انبارهای دانشگاه دپو شده است. در واقع حدود 90 درصد هزینه ساخت از سوی خیران و 10 درصد مابقی از سوی دانشگاه تأمین میشود.»
رستمی بیان کرد: «علاوه بر این خیران تقبل کردند که هزینه 250 میلیونی تجهیز سالن آمفیتئاتر دانشگاه را نیز بر عهده بگیرند که امیدواریم در نخستین جلسه مجمع خیرین این هزینه تأمین شود؛ تجاریسازی یکی از املاک دانشگاه و کسب درآمد از آن نیز در دستور کار قرار دارد. این طرح نیز میتواند سالیانه حدود 120 میلیون تومان درآمد برای واحد میاندوآب داشته باشد.»
به گزارش آنا، واحد میاندوآب اکنون حدود 1800 دانشجو، 51 هیأت علمی و 51 کارمند دارد.
انتهای پیام/