صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۴۵ - ۰۴ تير ۱۳۹۷
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

داوطلبان دوره دکتری رزومه پژوهشی خود را کامل ارائه دهند/ تقویت زبان با مرور واژگان تخصصی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات به داوطلبان دوره دکتری توصیه کرد: داوطلبان هنگام مصاحبه حضوری لیست مدونی از آثار پژوهشی ارائه دهند.
کد خبر : 289200

دکتر نادرعلی قورچیان به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: مصاحبه‌های شفاهی دوره دکتری به چهار بخش آثار سازمان‌یافته، زبان، تحلیل سوالات و خلاقیت داوطلبان تقسیم می‌شود.


وی افزود: حتما داوطلبان رزومه‌ مدونی از فعالیت‌ها، سوابق و آثار پژوهشی خود را به صورت مدون و شفاف تهیه کنند و در اختیار ممتحنان قرار دهند. داوطلبان باید بدانند که دیگر آزمون کتبی تمام شده است و باید سوابق علمی‌شان را ارائه دهند.


عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات گفت: همچنین رساله‌ها، مقالات چاپ شده، کتب منتشر شده خود را به همراه داشته باشند.


قورچیان بیان کرد: اولویت بعدی ما در مصاحبه شفاهی دوره دکتری، زبان است. داوطلبان مدارک زبان خود را مستندسازی کنند. سوالات از زبان تخصصی است، در این مدت باقیمانده داوطلبان امکان بهبود زبان خود را ندارند و توصیه می‌کنم که در این مدت واژگان تخصصی را مرور کنند.


وی تحلیل سوالات تخصصی را اولویت بعدی مصاحبه دوره دکتری دانست و گفت: سوالات تخصصی از همان منابعی است که داوطلبان آزمون کتبی را داده‌اند.


عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خلاقیت و نوآوری را بسیار مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: حضور ذهن و چگونگی پاسخ به سوالات مهم است و ممتحنان از این طریق خلاقیت داوطلبان را می‌سنجند.


انتهای پیام/

ارسال نظر