شناسایی 30 داروخانه فروشنده داروهای قاچاق و تقلبی
به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از روابط عمومی سمینار مبارزه با داروهای قاچاق و تقلبی، ایرج خسرونیا روز دوشنبه در آستانه برگزاری این سمینار اظهار کرد: برای این تعداد داروخانه، پرونده تخلفاتی تشکیل شد که اخیرا دو داروخانه به همین اتهام از سوی دادگاه نظام پزشکی محکوم شدند.
وی حکم داروخانه فروشنده داروی قاچاق را بین سه تا 6 ماه محرومیت از کار عنوان کرد و افزود: اگر افراد غیر پزشک این کار را انجام دهند بین سه تا 6 ماه و یا حتی تا یک سال حکم زندانی دارند.
خسرونیا گفت: در مورد قاچاق دارو آمار دقیقی در دست نیست اما بررسیها نشان میدهد حدود 80 تا 85 درصد داروهای قاچاق به ویژه داروهای وارد شده از دبی، ترکیه و پاکستان تقلبی هستند.
وی تصریح کرد: داروخانهها موظفاند تا داروهای قاچاق نفروشند و کسانی که این کار را میکنند خود به خود محکوم هستند.
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی کشور تاکید کرد که مردم به هیچ عنوان نباید داروهای موجود در ناصرخسرو را خریداری کنند. این داروها شامل آن دسته از داروهایی نیز میشود که جلوی برخی داروخانهها به فروش میرسند، زیرا اغلب َآنها تاریخ گذشته و تقلبی هستند.
خسرونیا گفت: زمانی که دارویی تاریخ گذشته و تقلبی باشد خود به خود عارضه دارد و ممکن است که بر اعضای بدن همچون کبد، کلیه، سیستم خونی مغز و اعصاب اثرات بسیار جدی داشته باشد.
رئیس دادگاه بدوی سازمان نظام پزشکی کشور در پاسخ به این سوال که آیا مقدار قاچاق دارو در کشور نگران کننده است یا نه؟ گفت: خوشبختانه قاچاق دارو و توزیع داروی تقلبی تا اندازهای نیست که جای نگرانی داشته باشد زیرا مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی بازرسیهای دایمی مربوطه را انجام میدهند؛ ضمن اینکه نباید فراموش کرد در همه کشورها داروهای قاچاق وجود دارد که البته مقدار وجود چنین داروهایی متفاوت است.
به گفته معاون نظام پزشکی تهران، قدر مسلم با استقبال بیشتر مردم از داروی قاچاق، قاچاق هم افزایش پیدا میکند، پس مردم به هیچ عنوان نباید داروها را به غیر از داروخانه ها ازمحل دیگری خریداری کنند.
خسرونیا همچنین به هموطنان تاکید کرد که از طریق اینترنت و تبلیغات از بازارهای غیر رسمی به هیچ عنوان هیچ دارویی را خریداری نکنند.
سمینار مبارزه با داروهای قاچاق وتقلبی هشتم مرداد ماه امسال در تهران برگزار میشود.
انتهای پیام/