صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۱ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۷
رئیس دانشگاه کردستان خبر داد:

تدوین ۱۹۸۰ مقاله علمی پژوهشی توسط پژوهشگران دانشگاه کردستان

رئیس دانشگاه کردستان با بیان اینکه طی دوره چهار ساله گذشته بالغ بر یک هزار و ۹۸۰ مقاله علمی پژوهشی داخلی و بین‌المللی توسط اساتید و پژوهشگران دانشگاه کردستان تهیه شده است، گفت: تعداد ۳۹۰ قرارداد پژوهشی به مبلغ ۳۹۰۱۶ میلیون ریال نیز توسط دانشگاه منعقد شده است.
کد خبر : 288197

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه کردستان، فردین اخلاقیان‌طاب در چهارمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کردستان که با حضور معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان بودجه و برنامه‌ریزی کشور در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه دانشگاه کردستان دارای هفت دانشکده است، اظهار کرد: دانشگاه کردستان دارای ۲۴ گروه آموزشی، سه دانشکده اقماری و ۹ هزار و ۵۰۰ دانشجو بوده که در مساحتی بالغ بر ۱۰۴ هکتار قرار گرفته است.


وی افزود: تعداد اعضای هیأت علمی فعال در دانشگاه کردستان ۳۴۷ و کارکنان شاغل در این دانشگاه ۴۰۹ نفر است.
رئیس دانشگاه کردستان تعداد دانشجویان روزانه را شامل هشت هزار و ۸۸۵ نفر دانست و گفت: ۳۷۶ نفر در دوره شبانه و جمعاً ۹۴۴۱ دانشجو در دانشگاه کردستان در حال تحصیل هستند.


وی تصریح کرد: خوشبختانه طی چهار سال گذشته تعداد دانشجویان کل دانشگاه کردستان و میزان پذیرش دانشجو در این دانشگاه سیر صعودی داشته است.


رئیس دانشگاه کردستان با بیان اینکه در دوره چهار ساله گذشته بالغ بر یک هزار و ۹۸۰ مقاله علمی پژوهشی داخلی و بین‌المللی توسط اساتید و پژوهشگران دانشگاه کردستان تهیه شده است، گفت: تعداد ۳۹۰ قرارداد پژوهشی به مبلغ ۳۹۰۱۶ میلیون ریال نیز توسط دانشگاه منعقد شده است.


اخلاقیان‌طاب یکی از ویژگی‌های شاخص دانشگاه کردستان را حضور دانشمندان و پژوهشگران برتر در عرصه ملی و جهانی دانست و گفت: پروفسور «حسن بیورانی» که یکی از ناشران مطرح عرصه بین‌المللی و هم‌چنین متولی برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های پژوهشی در خارج از کشور است در کنار پرفسور «عبدالله سلیمی» دانشمند ISI و سرآمد علمی و شیمیدان برجسته کشور و پرفسور «رحمت صادقی» شیمیدان برجسته کشور و هم‌چنین پرفسور «کیومرث کرمی» دانشمند سرآمد علمی کشور و پرفسور «محمدرضا ستاره» استاد برجسته فیزیک که بیشترین مقالات بین‌المللی را داراست از جمله این مفاخر دانشگاهی هستند.


رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه ۹ گروه و مرکز پژوهشی تخصصی در دانشگاه کردستان حضور پررنگ و کلیدی دارند، این مراکز را شامل پژوهشکده کردستان شناسی، مرکز پژوهشی نانو فناوری، مرکز پژوهشی ریزشبکه و شبکه‌های هوشمند الکتریکی، مرکز پژوهشی علوم و مهندسی آب، مرکز پژوهشی به‌نژادی و به‌زراعی توت‌فرنگی و هم‌چنین مرکز پژوهشی اصلاح و توسعه گیاهان دارویی، مرکز پژوهشی توسعه جنگل‌های زاگرس شمالی، مرکز پژوهشی زنجیره تأمین لجستیک و مرکز پژوهشی انرژی‌های نوین و تجدیدپذیر دانست.


وی تصریح کرد: مجلات تخصصی دانشگاه کردستان نیز شامل فصلنامه تدریس پژوهی، فصلنامه مدیریت مدرسه، فصلنامه مشاوره روان‌درمانی خانواده، فصلنامه مطالعات شهری، فصلنامه مدیریت بازاریابی، فصلنامه پژوهش‌های خواندن و پژوهشنامه ادبیات کردی است.


اخلاقیان‌طاب با اشاره به اینکه دانشگاه کردستان با چالش‌های زیادی روبرو است گفت: اهم این چالش‌ها شامل بومی‌گزینی و مشکل پذیرش پایین متقاضیان کنکور در استان نسبت به میانگین کشوری، کمبود سرانه فضاهای آموزشی و کمک آموزشی نسبت به میانگین کشوری و ضعف زیرساخت‌ها و تجهیزات پژوهشی و آزمایشگاهی است.


کردستان جزو استان‌هایی است که بیشترین درصد دانشجویان دولتی را داراست


وی با ذکر اینکه کردستان جزو استان‌هایی است که بیشترین درصد دانشجویان دولتی را دارا هستند، گفت: این امر به دلیل عدم سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در آموزش عالی غیردولتی استان، بومی‌گزینی، فقر مالی و عدم تمایل جوانان به تحصیل در مراکز آموزش عالی غیردولتی است.


وی خاطرنشان کرد: ضرورت توسعه دانشگاه کردستان به عنوان دانشگاه مادر در راستای رسیدن سهم استان به میانگین کشوری که ۲.۰۵ درصد کشور است بیش از هر زمان احساس می‌شود.


رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه هشت هزار و ۲۰۰ متر مربع فضای آموزشی در دانشگاه کردستان درحال ساخت است، گفت: در حال حاضر سرانه فضای آموزشی ۶.۷۸ مترمربع است که استاندارد کشوری آن ۱۰ مترمربع است.


وی تصریح کرد: با احتساب مساحت کل فضاهای آموزشی دانشگاه کردستان که ۶۴۰۷۵ مترمربع است، در حال حاضر با ۲۷ هزار مترمربع کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم.


اخلاقیان‌طاب با اشاره به اینکه سرانه فضای سرای دانشجویی نیز در دانشگاه کردستان ۸.۱۶ مترمربع است، گفت: این میزان در میانگین فضای سرای دانشجویی کشور ۱۲ مترمربع است.


وی گفت: میزان کمبود فضای سرای دانشجویی استان معادل ۱۶۵۰۹ مترمربع است که این مشکل در حال حاضر با افزایش ظرفیت اطاق‌ها و اجاره سه ساختمان جبران شده است.


رئیس دانشگاه کردستان مهم‌ترین مطالبات دانشگاه کردستان را شامل تکمیل و تجهیز ساختمان دانشکده هنر و معماری، احداث و تجهیز ساختمان دانشکده اقتصاد و تکمیل و تجهیز ساختمان دانشکده فنی و علوم پایه بیجار اعلام و اظهار کرد: محوطه‌سازی و تأسیسات زیربنایی پردیس دانشگاه و محوطه‌سازی پروژه‌های در دست احداث، کمک به تجهیز آزمایشگاه‌ها و کمک به برنامه‌های فرهنگی دانشگاه و تقویت و رشد بودجه پژوهشی دانشگاه و اعتبارات هزینه‌ای از دیگر نیازهای شایان توجه دانشگاه کردستان است.


انتهای پیام/

ارسال نظر