صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۶ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۷
کتاب «مدیریت اجرایی روسازی بتنی» منتشر شد؛

عملیات روسازی بتنی آزادراه‌های ایران بر اساس مطالعات محققان واحد علوم و تحقیقات کلید خورد

عملیات روسازی بتنی آزادراه‌های ایران بر اساس یافته‌ها و نتایج مطالعات محققان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و از سوی شرکت راهسازی و عمران ایران کلید خورد.
کد خبر : 288124

به گزارش خبرگزاری آنا، روسازی ۱۰ درصد جاده‌های کشور با استفاده از بتن، سیاستی است که از سوی وزارت راه و شهرسازی تدوین شده است.


اجرای این سیاست با عملیات اجرایی روسازی بتنی آزادراه اصفهان - شیراز آغاز شده است که از سوی شرکت راهسازی و عمران ایران صورت می‌گیرد.


بخش مطالعاتی اجرای این سیاست شامل تدوین و گردآوری مسائل و موضوعات مرتبط با روسازی بتنی نظیر طراحی، روش اجرای بتن‌ریزی، تجهیزات، ماشین‌آلات مورد نیاز توسط واحد علوم و تحقیقات و طی قرارداد با شرکت راهسازی و عمران ایران در قالب طرح‌های ارتباط صنعت و دانشگاه انجام گرفته است.


تحقیقات، یافته‌ها و بررسی‌های محققان واحد علوم و تحقیقات به سرپرستی دکتر مهدی روانشادنیا رئیس دانشکده عمران، معماری و هنر واحد علوم و تحقیقات از سوی شرکت راهسازی و عمران ایران در قالب کتابی با عنوان «مدیریت اجرایی روسازی بتنی» چاپ و منتشر شد.


روانشادنیا درباره مزایای روسازی بتنی جاده‌ها گفت: احداث جاده شامل سه بخش زیر اساس، اساس و رویه‌سازی است. در حالت عمومی رویه‌سازی به سه شکل آسفالتی، بتنی و ترکیبی صورت می‌گیرد. در ایران بیشتر روسازی‌ها بصورت آسفالتی است، این در حالی است که بتن مزایای بیشتری نسبت به آسفالت دارد. طول عمر بیشتر، هزینه اجرا و تعمیر و نگهداری کمتر، عملکرد بهتر در جاده‌های شیب‌دار نسبت به آسفالت، آسیب کمتر به محیط زیست و... از جمله مزایای روکش بتنی نسبت به روکش آسفالتی است.


وی افزود: از آنجایی که از سال ۱۳۹۲ توجه ویژه‌ای نسبت به بکارگیری بتن برای روسازی جاده‌ها صورت گرفت، سیاست وزارت راه و شهرسازی به سوی روسازی ۱۰ درصدی جاده‌های کشور با استفاده از بتن قرار گرفت. بر این اساس شرکت راهسازی و عمران ایران به عنوان متولی اجرای روسازی بتنی آزادراه اصفهان – شیراز به طول ۲۲۵ کیلومتر طی قراردادی تحقیق، بررسی و تدوین روش‌ها، مراحل اجرایی، تجهیزات، ماشین‌آلات مورد نیاز و... را به واحد علوم و تحقیقات واگذار کرد.


روانشادنیا با بیان اینکه در تدوین این کتاب از تجارب، ضوابط و منابع روز دنیا استفاده شده است، ادامه داد: تفاوت کتاب «مدیریت اجرایی روسازی بتنی» با سایر کتب و نوشته‌های این حوزه، توجه ویژه این کتاب با دیدگاهی مدیریتی به طراحی، روش‌های اجرا، تجهیزات اجرایی، ماشین‌آلات مورد نیاز و مباحث ایمنی، بهداشت و محیط زیست است که می‌تواند دستمایه‌ای جامع برای عاملین اجرای پروژه‌های روسازی بتنی در کشور باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر