صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۰ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس خبر داد؛

تعیین وضعیت اعزام دختران شین‌آبادی به خارج از کشور تا هفته آینده

نماینده مردم پیرانشهر در مجلس گفت: وزارت بهداشت و درمان تا هفته آینده درباره اعزام دختران شین‌آبادی به خارج از کشور برای درمان اعلام نظر می‌کند.
کد خبر : 287930

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبر گزاری آنا، رسول خضری در جمع خبرنگاران گفت: ما صبح امروز نشستی با حضور کمیسیون پزشکی و تیم فوق تخصصی پزشکی دانش‌آموزان حادثه دیده شین‌آباد در محل بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار کردیم، با توجه به اینکه این بیمارستان در شش سال گذشته خدمات درمانی به دانش‌آموزان ارائه کرده، قرار بود درباره اعزام این دانش‌آموزان به خارج از کشور یا تامین امکانات در داخل برای درمان آنها تصمیم‌گیری شود.
وی افزود: با توجه به معاینات صورت گرفته و همچنین ارسال مدارک پزشکی این دانش‌آموزان به خارج از کشور، این تصمیم تا یک هفته آینده از سوی وزارت بهداشت اعلام می‌شود تا مشخص شود آیا نیاز به اعزام است یا ادامه درمان در داخل انجام شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: تاکنون اولیای دانش‌آموزان بسیار صبوری کردند و چند سال پیش هم که وزارت بهداشت گفت در صورت لزوم دانش‌آموزان را به خارج اعزام می‌کند، خانواده‌ها گفتند تجهیزات را به داخل کشور بیاورید تا برای همه بیماران سوختگی مثمرثمر باشد اما متاسفانه وزارت بهداشت به تعهد خود عمل نکرد.
خضری تاکید کرد: مبلغ یک میلیارد تومان در سال که قرار بود به بیمارستان حضرت فاطمه (س) پرداخت شود، تنها یک سال پرداخت شد و 27 اسفند سال گذشته هم مبلغی پرداخت شد که اعتبار کافی نبود.
وی گفت: در صورتی که قرار باشد عمل جراحی این دانش‌آموزان در داخل کشور انجام شود، وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه باید اعتبار لازم را در اختیار بیمارستان حضرت فاطمه (س) قرار دهند اما اگر این توانایی وجود ندارد دانش‌آموزان باید به خارج اعزام شوند تا تدابیر اساسی برای آنها اندیشیده شود.
خضری ادامه داد: معاینات دختران پیرانشهری با حضور یک تیم برجسته پزشکی انجام شده، 15 تا 20 سال طول درمان بیماران سوختگی است و این دانش‌آموزان حداقل 10 سال دیگر درمان‌شان به طول می‌انجامد و برخی تا آخر عمر نیاز به مداوا دارند.
وی اظهار امیدواری کرد: وزارت بهداشت هر چه سریعتر اظهارنظر قطعی خود را درباره اعزام این دانش‌آموزان به خارج یا ادامه روند درمان در داخل کشور را اعلام کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر