صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۸ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۷
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی:

سند آمایش آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تا نیمه تابستان اجرایی می‌شود

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، آخرین وضعیت تهیه سند آمایش آموزشی این دانشگاه را تشریح کرد.
کد خبر : 285834

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تهیه سند آمایش آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است، گفت: کمیته آمایش از آبان سال گذشته برای جمع‌آوری اطلاعات اولیه، وضع موجود و چالش‌های واحدهای دانشگاهی راه‌اندازی شد.


وی با اشاره به اینکه 10 منطقه آمایشی دانشگاه آزاد اسلامی مشخص شده‌اند، افزود: تعداد واحدها، اعضای هیات علمی و تعداد دانشجویان در هر یک از واحدها مشخص و جلساتی با مسئولان همه مناطق آمایشی برگزار شده است.


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: مطالعات گسترده‌ای برای شناسایی نیازها و مزیت‌های منطقه‌ای و همچنین پتانسیل‌های تخصصی استان‌ها صورت گرفته که براساس آنها ساماندهی رشته‌ها انجام شود.


رهایی با تأکید بر اینکه سند آمایش آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری نشست‌های استانی تا نیمه تابستان امسال اجرایی می‌شود، اظهار کرد: یکی از مهمترین اقدامات، بازنگری، مهندسی و ساماندهی مجدد رشته‌های تحصیلی است، به طوریکه در حال حاضر در هر استان شرایط رشته‌ها، میزان تقاضای دانشجو، داوطلب و پتانسیل اعضای هیات علمی متناسب با مزیت‌های استانی در حال بررسی است.


رهایی اظهار امیدواری کرد که اجرای سند آمایش آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مبنای همه فعالیت‌های آموزشی در آینده باشد.


وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در هر منطقه و استان قطب‌های تخصصی شکل می‌گیرد و با مهندسی مجدد رشته‌ها از موازی کاری جلوگیری خواهد شد، گفت: هم اکنون رشته‌ها متناسب با میزان تقاضا در واحدهای دانشگاهی وجود دارد و پراکندگی در توزیع دانشجو نداریم.


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، پراکندگی دانشجو را از عوامل ضرردهی واحدهای دانشگاهی دانست و افزود: اگر تجمیع اجرا و کلاس‌های درس با تعداد کافی دانشجو تشکیل ‌شود، از ظرفیت اساتید و دانشگاه نهایت استفاده خواهد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر