صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۹ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۷
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

سرطان معده همچنان قربانی می‌گیرد

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به جدیدترین آمار سرطان در کشور، گفت: سرطان دستگاه گوارش به ویژه معده بالاترین آمار مرگ و میر را دارد.
کد خبر : 285829

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر پیام آزاده در ارتباط با آخرین آمار سرطان در کشور گفت: بر اساس آخرین آمار (سال 1393) 112 هزار و 160 نفر به سرطان مبتلا هستند.


دبیر علمی سومین کنگره بین‌المللی و سیزدهمین همایش سالانه کلینیکال آنکولوژی ایران گفت: 46 درصد از مبتلایان را زنان و 54 درصد را مردان تشکیل می‌دهند همچنین شایع‌ترین سرطان‌ها در کل جمعیت، سرطان پستان، پروستات، پوست، معده و روده است.


این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: شایع‌ترین سرطان در مردان معده و در زنان سرطان سینه است. همچنین سرطان دستگاه گوارش به ویژه معده بالاترین آمار مرگ و میر را دارد.


آزاده با بیان اینکه جمعیت کشور رو به سالمندی است و این مساله افزایش امید به زندگی را نشان می‌دهد اما از طرفی به دلیل سالمندی آمار سرطان رو به افزایش است،‌ گفت: فاکتورهای خطر و مرگ و میر ناشی از این مساله نیز بیشتر خواهد شد ولی باید توجه داشت که اتفاقات خوبی هم در دنیا در حال رخ دادن است که می‌توان گفت انقلابی در سرطان به شمار می‌رود.


دبیر علمی سومین کنگره بین‌المللی و سیزدهمین همایش سالانه کلینیکال آنکولوژی ایران ادامه داد: کشور ما در تولید داروی ضد سرطان،‌ پرتو درمانی و جراحی سرطان در حال به دست آوردن موفقیت‌های زیادی بوده و این در حالی است که در گذشته این برنامه‌ها در حد کشورهای توسعه‌ یافته نبود.


آزاده با اشاره به اینکه از نظر تکنیکال و نیروی انسانی در حوزه سرطان برنامه‌ریزی‌هایی را انجام داده‌ایم، افزود: چندین دانشگاه تربیت جراحان مرتبط با سرطان را آغاز کرده و در حوزه پرتودرمانی 100 دستگاه کمبود داریم که وزارت بهداشت عزم خود را جزم کرده تا با خرید این دستگاه‌ها کمبودها را رفع و دستگاه‌های قبلی را نیز به روز کند تا به موضوع عدالت در سلامت در سطح کشور دست یابیم.


سومین کنگره بین‌المللی و سیزدهمین همایش سالانه کلینیکال آنکولوژی ایران 28 لغایت 30 آذر در هتل المپیک برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر