روسیه جنگ ابری به راه میاندازد
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از DailyMail، ارتش روسیه در حال ساخت سیستم رایانش ابری عظیمی است که به عنوان پشتیبان اینترنت کار میکند و تا دو سال دیگر آماده خواهد شد.
فضای ابری مجموعهای از کامپیوترهای بههم متصل است که طراحی شدهاند تا به عنوان یک اکوسیستم واحد فعالیت کنند. فضاهای ابری ایجاد میشوند تا یک یا چند سرویس مختلف را مانند فضای ذخیرهسازی، ارسال و دریافت داده و امکان استفاده از نرمافزارهای مختلف، عرضه کنند، تا کاربرانی بتوانند از راه دور از این سرویسها استفاده کنند.
این سیستم که تا سال 2020 تکمیل خواهد شد به شبکه داخلی گسترده ارتش متصل خواهد شد و به روسیه اجازه میدهد که در هنگام جنگ و قطع شدن اینترنت، ارتباط خود را از دست ندهد.
این کشور میتواند با استفاده از شبکه داخلی خود، ترافیک تجاری اجرا کند. این سیستم ابری بخش قابل توجهی از پروژه مدرنیزه شدن کشور را تشکیل میدهد و با هزینه شش میلیون دلار ساخته شده و متکی به پایگاههای اطلاعاتی روسیه است.
نمونه اولیهای از این سیستم کامل شده است و در حال حاضر در مقر نظامی جنوبی استفاده میشود. این مقر نظامی در نزدیکی شبه جزیره کریمه و قسمتهای شرقی اوکراین قرار دارد. این سیستم رایانش ابری حضور روسیه در منطقه را پررنگتر و قویتر میکند.
هرمان کلیمنکو، مشاور فناوری اطلاعات ولادیمیر پوتین، پیش از این گفته بود که این کشور میتواند در هنگام جنگ بر شبکه داخلی نظامی از پیش ساخته شدهای به نام «بخش انتقال بسته» تکیه کند.
وی میگوید: «از نظر فنی ما برای هر کاری آماده هستیم».
روسیه از این سیستم ابری برای محافظت از اطلاعات خود در برابر دخالتهای غرب استفاده میکند.
به گفته سم بندت، محقق و آنالیزگر سیانای، روسیه در حال سرمایهگذاری بر تکنولوژیهای فوق پیشرفته نظامی است و سختافزارها و نرمافزارهای داخلی زیادی توسعه داده است.
وی گفت: «اجزای تشکیلدهنده پایگاههای اطلاعاتی که با این سیستم ابری کار میکنند، روسی هستند. تا همین اواخر بسیاری از اجزای تشکیلدهنده فناوری اطلاعات نظامی و غیرنظامی روسیه ساخت غرب بودند اما این روند در حال تغییر است».
مترجم: هانا حیدری
انتهای پیام/