صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۲ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۷
رئیس واحد زرند:

اندیشه‌های اسلامی امام خمینی (ره) تحولات بنیادی را در جهان اسلام به وجود آورد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرند اظهار کرد: امام خمینی (ره) معتقد بود اگر فرهنگ درست شود و انسان تربیت داشته باشد، همه مشکلات جامعه حل می‌شود؛ همین اندیشه‌های اسلامی باعث به وجود آمدن تحولات بنیادی در جهان اسلام شد.
کد خبر : 285002

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا؛ دکتر علیرضا مرادی با تسلیت و تعزیت ایام سوگواری مولای متقیان علی (ع) و رحلت فرزند برومندش، امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به همه آزاداندیشان و استکبار ستیزان جهان گفت: «امام خمینی قدس (ره) یکی از تأثیر گذارترین متفکران عصر حاضر در تاریخ معاصر ایران است، امام فرهنگ را مبنا و پایه ای برای مسائل سیاسی و اقتصادی می داند..»


مرادی با توجه به نقش بنیانگذار انقلاب اسلامی درباره خودباوری افزود: « یکی از ویژگی های انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی اینست که خودباوری را در بین امت اسلامی ایجاد کرده و راه سعادت و پیروزی را برای تمام آزادیخواهان جهان هموار کرد. چرا که این انقلاب عظیم، نعمت دینی و الهی بود به گونه ای شگفت آور توانسته در اندک زمانی کوتاه، امواج توفنده و خروشان آن از مرزهای جغرافیایی فراتر رفته، جهان معاصر بویژه دنیای اسلام را دچار درخشش انفجار نورانی خود کند.»


رئیس واحد زرند تصریح کرد: رهبری این انقلاب را مردی برعهده داشت که شخصیتش در مکتب فقه و فقاهت«فضیه» شکل گرفته بود. فقیهی فرزانه، عارفی آگاه، فیلسوفی شجاع، ادیبی عمیق، مفسری بینا و سیاست مداری دانا بود. او سیاست و سیاست مداری را پیشه خود نمی دانست، بلکه آن را وظیفه خود می دانست، شاید بتوان گفت اولین و مهمترین پیامی که منادی انقلاب و رهبر فرزانه و کبیرمان به گوش جهان و جهانیان رسانید، خدامحوری و رهایی بی قید و شرط از سلطه شوم استکبار جهانی به ویژه آمریکا بود که این آوای جانبخش بر دلهای آزاداندیشان و مجاهدانی که درد آشنای غربت اسلام و تاریکی انحطاط اندیشه بودند نشست و همچون آهن ربایی جذاب، افکار و اندیشه ها را معطوف به خود ساخت.


این استاد دانشگاه درباره اهمیت دشمن شناسی و استکبارستیزی با توجه به این خصوصیت بارز شخصیتی حضرت امام اظهار کرد: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران خود یکی از این دشمن ستیزان، آگاه و بلندآوازه بود که باتکیه بر روح ذلت ناپذیری و ستم ستیزی فریاد «هیهات من الذلة» را که برگرفته از اسلام ناب محمدی (ص) بود سر دادند و این فریاد که از عمق ایمان او نشأت می گرفت لرزه بر پیکره بیگانگان و بیگانه پرستان افکند.


وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام پانزده خرداد 42 تاکید کرد: «قرار گرفتن مرجعیت شیعه در سطح رهبری سیاسی نیروی مذهبی یکی دیگر از نتایج واقعه 15 خرداد است. در این قیام امام خمینی به عنوان یک مرجع دینی در رأس رهبری یک حرکت فعال سیاسی قرار گرفت و دیگر مراجع را نیز با خود به میدان آورد و این مسأله ای بود که از صدر نهضت مشروطیت تا این مقطع عملی نشده بود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر