صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۰ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۷
در گفت‌وگو با آنا تشریح شد؛

جزئیات برنامه‌های دانش‌بنیان واحد مبارکه؛ از طرح خانه هوشمند تا کولر آبی کم‌مصرف

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه با تشریح جزئیات برخی فعالیت‌ها و برنامه‌های دانش‌بنیان واحد متبوعش از همکاری‌های گسترده با مجتمع فولاد مبارکه، طرح خانه هوشمند و تولید کولر آبی کم‌مصرف خبر داد.
کد خبر : 284890

به گزارش خبرنگار آنا، از جمله اهدافی که بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مدنظر مسئولان فرهنگی نظام جمهوری اسلامی قرار گرفت، ایجاد تغییرات بنیادی در کم و کیف مراکز آموزشی عالی کشور بود، به طوری که بتواند نیازهای فعلی و آتی جامعه اسلامی را برآورده کند از این رو دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه با هدف تربیت بخشی از نیروهای متخصص و متعهد مورد نیاز کشور در زمینه های مختلف خرداد سال 1367 از سوی جمعی از علاقه مندان و فرهیختگان شهرستان مبارکه و هیات موسس که مرکب از خانواده شهدا، شخصیت های علمی و فرهنگی منطقه بودند با همت والای مرحوم حاج حسن ایرانپور تاسیس شد.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه در راستای ایجاد امکانات برای دستیابی به اهداف دانشگاه، منطقه ای به وسعت نزدیک به 60 هزار مترمربع زمین شامل فضاهای آموزشی، فرهنگی، آزمایشگاهی، کارگاهی، ورزشی، رفاهی، کتابخانه و سایت های فناوری اطلاعات اختصاص یافته است.



فعالیت‌های آموزشی این دانشگاه از سال 1367 با پذیرش 48 نفر دانشجو در رشته مدیریت صنعتی آغاز شد. در طول این مدت فعالیت، بیش از 20 هزار دانشجو از این دانشگاه در مقاطع مختلف فارغ التحصیل شده اند. این دانشگاه اکنون بیش از 2200 دانشجو در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری در 92 رشته و مقطع تحصیلی، 74 عضو هیات علمی و 74 کارمند دارد و مدارس سما وابسته به دانشگاه واحد مبارکه دارای 10 مدرسه با حدود 1250 دانش آموز، بیش از 5500 متر فضای آموزشی، رفاهی و ورزشی و بیش از 11000متر مربع زمین است.


یکی از مهم ترین افتخارات این دانشگاه که نقش چشمگیری در فعالیت های علمی و تحقیقاتی کشور داشته است، حضور فعال اعضای هیات علمی و دانشجویان در سمینارها، نشست ها و مسابقات علمی و مختلفی که در سطح کشوری برگزار می شود و در اغلب موارد موجب کسب افتخارات متعدد شده است.


ریاست این دانشگاه از سال 67 تا 82 بر عهده دکتر حسین نصیری، سال 82 تا 85 بر عهده دکتر مهرداد مدرسی، سال 85 تا 92 بر عهده حمید علیان و از سال 92 تاکنون بر عهده دکتر عبدالله هادی است.



هادی به مناسبت ( 17 خرداد) سی امین سال راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی مبارکه عنوان کرد که از مهم ترین برنامه های این دانشگاه تبدیل دانش به فناوری و فناوری به توسعه و خلق ثروت است و با راه اندازی مرکز رشد در این مسیر حرکت کرده است. سی سال گذشته و پس از پیروزی انقلاب، دستاوردهای باارزش و گرانقدری در حوزه علم و دانش به دست آمده است که باید قدر این دستاوردها را بدانیم و برای گسترش بیش از پیش آنها تلاش کنیم.


وی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا ادامه داد: «با توجه به نامگذاری امسال به عنوان حمایت از کالای ایرانی، واحد مبارکه در کنار مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی، خود را موظف به تلاش برای تحقق این شعار می‌داند و فعالیت‌های دانش‌بنیان و کسب درآمدهای غیرشهریه می‌تواند یکی از راه‌های حرکت در این مسیر باشد.»


هادی افزود: «بر اساس جلسه‌ای که در دبیرخانه دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان برگزار شده به هرکدام از واحدهای دانشگاه آزاد بر اساس طرح‌هایی که واحدها پیش از این ارائه داده بودند، عددی برای جذب درآمدهای دانش‌بنیان ابلاغ شده است که این عدد برای واحد مبارکه حدود نیم میلیارد تومان جذب درآمدهای غیرشهریه است.»



این مسئول گفت: «در این زمینه همکاری‌هایی با مجتمع فولاد مبارکه آغاز شده است. شرکت فولاد مبارکه با حدود 24 هزار نیرو بازار مناسبی برای دانشگاه آزاد محسوب می‌شود؛ یکی از این طرح‌ها در زمینه سلامت جسم و روان کارکنان این مجتمع است. تفاهم‌نامه‌هایی در این زمینه‌ها در حال انعقاد است و این همکاری آینده مطلوبی دارد.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه خاطرنشان کرد: «بخشی از همکاری‌های واحد مبارکه با مجتمع فولاد در راستای حل مشکلات و گره‌هایی است که در فرآیند تولید این مجتمع وجود دارد و بخش دیگری از همکاری‌ها در قالب برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های مختلف آموزشی و ایمنی است.»


پیگیر سرمایه‌گذار برای آغاز ساخت کولر آبی کم مصرف هستیم



وی بیان کرد: «با توجه به بحران کم‌آبی که در کشور و استان اصفهان وجود دارد، طرح کولر آبی کم مصرف نیز در واحد مبارکه به پایان رسیده و در معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری نیز تصویب شده و ما پیگیر سرمایه‌گذار برای آغاز ساخت این محصول هستیم.»


هادی افزود: «طرح خانه هوشمند، طرح دیگری است که در مرحله مطالعات قرار دارد و طرح اولیه آن نوشته شده است؛ این طرح با هدف کاهش مصرف انرژی دنبال می‌شود؛ بر اساس طرح خانه هوشمند، صاحب خانه می‌تواند در هر مکان و هر زمانی نسبت به مدیریت مصرف انرژی آب، برق و گاز منزل خود مدیریت و کنترل داشته باشد؛ برای مثال اگر فردی در مسافرت است و متوجه می‌شود که لامپ اضافی منزلش روشن مانده است، می‌تواند آن را خاموش کند؛ به عبارت دیگر در این طرح کنترل انرژی منزل، همراه صاحبخانه خواهد بود؛ این طرح در مرکز رشد واحد مبارکه پیگیری می‌شود.»



انتهای پیام/

ارسال نظر