صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۱۵ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۷
تحلیل گروه پنجم جام جهانی روسیه؛

تقابل «آمریکایی‌» و «اروپایی‌» در گروه پنج

گروه پنج رقابت‌های جام جهانی با حضور تیم‌های برزیل، صربستان، سوئیس و کاستاریکا می‌تواند تقابل جدی بین اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها تلقی شود.
کد خبر : 284735

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، گروه پنجم رقابت‌های جام جهانی با حضور برزیل، صربستان، سوئیس و کاستاریکا جذابیت زیادی برای هواداران فوتبال ندارد چون به غیر از برزیل تیم‌های دیگر این گروه نمی‌توانند برای تماشاگران ایجاد هیجان کنند.


در گروه پنجم رقابت‌ها برزیل روی کاغذ شانس اول صعود است که به نظر نمی‌رسد کار سختی برای رسیدن به هدفش داشته باشد.


امیر حاج رضایی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی آنا در خصوص آنالیز تیم‌های این گروه و اینکه برزیل چقدر شانس اول شدن در گروه پنج را دارد گفت: «تیم‌هایی که در گروه پنجم رقابت‌ها حضور دارند نمی‌توانند حریف خطرناکی برای برزیل باشند. برزیلی‌ها در سال‌های گذشته قدرت زیادی گرفتند و حضور ستاره‌های جوان کار سرمربی آنها را راحت کرده‌است.»


حاج رضایی در رابطه با سیستم بازی پرافتخارترین تیم جهان گفت: «برزیلی‌ها همیشه متکی به تکنیک ناب ستاره‌های خود بودند و در سال‌های گذشته هم تک ستاره‌هایی مانند پله، روماریو، رونالدو، ریوالدو و رونالدینیو در ترکیب این تیم توانستند درخشش زیادی در جام‌های جهانی داشته باشند. البته نا گفته نماند در این سال‌ها فوتبال برزیل از انسجام بیشتری هم برخوردار شده‌‌است و تاکتیک گروهی جای تکنیک فردی را گرفته است.»


وی در خصوص نقش نیمار به عنوان یک ستاره در ترکیب زردپوشان گفت: «نیمار فصل خوبی را در تیم پاریسی پشت سر گذاشت و هر زمانی هم که در ترکیب تیم ملی کشورش به میدان رفت تاثیرش را نشان داد. قطعا امید اصلی تیته به ساق‌های نیمار است و او می‌تواند نقش پله را در این تیم ایفا کند.»


صربستان دیگر تیم گروه پنجم از قاره اروپا است که در کنار سوئیس و کاستاریکا برای دوم شدن در این گروه تلاش می‌کنند.


حاج رضایی در خصوص سیستم بازی صرب‌ها گفت: «صربستان به عنوان کشوری که سبک‌ بازی‌اش بیشتر شبیه کشورهای بلوک شرق است به نوعی فوتبال فیزیکی را به فوتبال تکنیکی ترجیح می‌دهد. هافبک‌های جنگنده صرب‌ها در میانه میدان با جنگندگی زیادی که دارند نبض میانه میدان را به دست می‌گیرند و از این طریق می‌توانند فرصت‌های زیادی روی دروازه حریفان ایجاد کنند.»


صربستان که تجزیه شده تیم یوگسلاوی سابق است در این سال‌ها در فوتبال اروپا افتخارات زیادی به دست نیاورده اما ادوار مختلف جام جهانی حضور داشته است.


حاج رضایی معتقد است: «سبک بازی صرب‌ها به گونه‌ای است که آنها می‌توانند بعد از برزیل به عنوان تیم دوم این گروه صعود کنند البته در فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و در این بین نباید از قدرت سوئیس و کاستاریکا به راحتی عبور کرد.»


سوئیس دیگر تیم اروپایی این گروه است.سوئیسی‌ها که همیشه در ورزش‌های زمستانی معروف بودند در سال‌های گذشته توانستند به فوتبال خودشان سروسامان دهند و در حال حاضر یکی از نمایندگان اروپا در جام جهانی باشند.


کارشناس فوتبال در رابطه با شانس سوئیس برای صعود از گروه پنجم رقابت‌های جام جهانی گفت: «همیشه سوئیس را به عنوان کشوری که در ورزش‌های مانند اسکی افتخارآفرینی می‌‌کندمی‌شناختیم اما این کشور در سال‌های گذشته رشد چشمگیری در فوتبال داشت و توانست در مسابقات یورو 2016 هم نتایج خوبی کسب کند. اوج کار سوئیسی‌ها هم صعود به جام جهانی بود.»


وی ادامه داد: «سبک بازی سوئیس بیشتر به تیم‌های آلمان و فرانسه شبیه است و این تیم با انسجام گروهی که دارد می‌تواند عرصه را برای حریفان خود تنگ کند. به احتمال زیاد بعد از برزیل رقابت اصلی برای صعود به دور دوم در گروه پنجم بین سوئیس و صربستان است و این دو تیم اروپایی باید نبرد تماشایی را برای دست یافتن به هدفشان انجام دهند.»


کاستاریکا کشوری از آمریکای شمالی‌است که تجربه زیادی از حضور در جام جهانی را دارد. اگر این کشور در قاره دیگری قرار داشت قطعا نمی‌توانست در اکثر دوره‌های جام جهانی حضور داشته باشد اما افتخار کاستاریکایی‌ها فقط حضور در جام جهانی است و آنها نتوانستند از گروه خودشان صعود کنند.


حاج رضایی در رابطه با سیستم بازی کاستاریکا افزود: «کاستاریکا به عنوان نماینده آمریکای شمالی سبک بازی‌اش تفاوت زیادی با تیم‌های این گروه دارد. این تیم بازیکنانی در ترکیب دارد که نیروی بدنی زیادی دارند قدرت دوندگی آنها می‌تواند کار را برای حریفان سخت کند.»


وی با تاکید بر اینکه کاستاریکا شانس کمی برای صعود از گروه پنجم رقابت‌ها دارد گفت: «سبک بازی کاستاریکا به گونه‌ای است که شانس کمی برای این تیم باید متصور شد. همیشه تیم‌های آمریکای شمالی در فوتبال دنیا حرف زیادی برای گفتند نداشتند و مقابل تیم‌های آمریکای جنوبی و اروپایی‌ها شکست خورده بودند و به احتمال زیاد در این جام هم کاستاریکا ادامه دهنده همان راه قبلی است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر