صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۲ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۷

تدوین نظام موضوعات پژوهشی در حوزه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

جلسه تدوین نظام موضوعات پژوهشی در حوزه سلامت با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، مدیران و روسای دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی این دانشگاه تشکیل شد.
کد خبر : 284713

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، صبح امروز جلسه نظام موضوعات پژوهشی در حوزه سلامت با حضور دکتر سید علی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران دکتر فرشاد هاشمیان معاون پژوهش و فناوری، مدیران، روسای دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در سالن EDC تشکیل شد.



رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تاکید بر تدوین نظام موضوعات از حاضران خواست تا چالش‌ها و برنامه‌های خود را هر چه سریعتر برای عملیاتی شدن ارائه دهند و با پیاده سازی این نظام به سمت دانشگاه حل مشکل پیش روند.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نیز به بیان مطالبی درباره هم‌افزایی دانش و تدوین نظام موضوعات در حوزه سلامت به ویژه در راستای رفع مشکلات صنعت و جامعه پرداخت.


هاشمیان با توجه به اقدامات انجام شده در این باره گفت: «اگرچه برنامه پیش رو حاصل تلاش‌های علمی کم نظیری است؛ با این وجود گام اولیه‌ای در این عرصه تلقی می‌شود که نیازمند تکمیل و تعمیق بیشتر است. بی‌شک پیاده سازی نظام موضوعات، زمینه گفتگوی نخبگانی بیشتر و بهره‌برداری علمی و پژوهشی در این باره را فراهم خواهد آورد.»



هاشمیان با توجه به پتانسیل های ارزشمندی نظیر استادان، دانشجویان و امکانات آزمایشگاهی که در دانشگاه ازاد اسلامی وجود دارد بر حل مشکلات و مسائل کلان کشور از این طریق تاکید کرد.


وی تصریح کرد: «نظام موضوعات، قصد هدفمند کردن پژوهش‌های موسسات آموزش عالی برای حل چالش‌های موجود در کشور در حوزه‌های مختلف شامل اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و ... با استفاده از موجودیت دانشگاه و پتانسیل اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را دارد.»


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران افزود: «با اجرای این طرح، این امیدواری وجود دارد که با مدیریت ماموریت‌گرای تولید علم و هدفمند کردن پژوهش، تحولی در کارآمدی نظام علمی و اداره کشور پدید آورد.»


وی هدف از این کار را توسعه برنامه محور و هم‌افزای پژوهش دانشگاه در راستای رفع نیاز‌های کشور و برنامه‌های کلان نظام، تبدیل دانشگاه به یک سازمان پژوهشی پاسخگو به نیازهای کشور، همگام‌سازی دانشگاه با تحولات جامعه و پیشرفت‌های علوم و فنآوری جهان، هدفمند کردن آموزش و ماموریت محور کردن دانشگاه در راستای حل مشکلات کشور، فرهنگ‌سازی برای پژوهش برنامه محور و کار گروهی مشترک در کشور اعلام کرد.


این مسئول گفت: «گام اول در اجرای طرح پایش تبدیل هدفمند و منسجم چالش‌های کشور به موضوعات و مسائلی است که بتوان به عنوان موضوعات پایان‌نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری به اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ها ارائه شود.»




سرگروه نظام موضوعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران هم با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده از تشکیل کارگروه های انفورماتیک سلامت دارو و غذا، مدیریت پزشکی، دندانپزشکی، سلامت و صنعت، بیماری های خاص، مهندسی پزشکی، چالش اعتیاد، بیوتکنولوژی و بیمه سلامت در این دانشگاه خبر داد.


دکتر ساسان صعودی تصریح کرد: «پس از مشخص شدن چالش‌های مرتبط با ابرموضوع و اولویت‌بندی آنها، باید اهداف غایی و در ادامه اهداف عینی متناسب با هر چالش بیان شود. هر چقدر اهداف عینی بهتر تبیین شوند با دقت و تمرکز بیشتری می‌توان پروژه‌ها و نظام موضوعات در راستای اهداف مطلوب معرفی کرد.»



در پایان این جلسه حاضران با همفکری و تشریک مساعی به بحث و تبادل نظر پرداختند و قرار شد تا برای تخصصی کردن بحث ها از تعاملات بین سرگروه ها استفاده شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر