صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۳۶ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۷

مشکل تولیدکننده ایرانی فقط به دست خود تولیدکننده حل می‌شود

دبیرکل جامعه صنعت کفش ایران با بیان اینکه امروز باید از نگاه صرافانه پرهیز و منافع ملی خود را درنظر بگیریم،گفت: این سال ها صحبتهای مختلفی مبنی برحل مشکلات با اجرایی شدن برجام مطرح شده در حالی که مشکل تولیدکننده ایرانی فقط به دست خود تولیدکنندگان است.
کد خبر : 284131

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، علی لشگری در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه در طول سال‌های گذشته با وجود اعمال تحریم‌های مختلف تولیدکننده داخلی با تکیه بر توانمندی خود به فعالیت ادامه داده است، اظهار داشت: امروز نباید تحت تأثیر موضع گیری کشورهای غربی ناامید شویم بلکه باید با تمام توان به فعالیت خود ادامه دهیم.


وی با بیان اینکه باید از دل این تهدیدها و فرصتها را شناسایی و از آنها استفاده کنیم، افزود: تولیدکننده ایرانی توانمندی بسیار بالایی دارد و می‌تواند با شناسایی نقاط قوت مسیر پیشرفت را طی کند.


دبیرکل جامعه صنعت کفش ایران با تأکید براینکه ایران برای اولین بار نیست که دچار تحریم شده است، گفت: امروز وضعیت صنعت کشور در مقایسه با 10 سال گذشته بسیار متفاوت است. به این صورت که صنعتگران مدیریت چالش‌ها را به خوبی فراگرفته و می‌توانند نسبت به توسعه خود اقدام کنند. البته باید تأکید کنم شرایط فعلی به نوعی پوست انداختن بخش‌های مختلف کشور به شمار می‌آید که باید از آن برای پیشرفت خود استفاده کنند.


وی به ایجاد شورای عالی اقتصاد به عنوان یک نهاد فراقوه‌ای اشاره کردو اظهار داشت: خوشبختانه با استقرار این شورا یک گفتمان اساسی میان قوا تشکیل شده و صنعتگران می‌توانند با ارتباط مناسب با زنجیره تأمین مشکلات خود را برطرف کنند. امروز بهترین زمان است که از نگاه صرافانه پرهیز کرده و منافع ملی خود را درنظر بگیریم. به نحوی که با اجماع بر منافع ملی به رفع مشکلات بپردازیم.


لشکری تصریح کرد: سال گذشته محموله‌های مختلفی از چرم ترکیه وارد کشور شد که دولت با قیمت‌گذاری منطقی کالاهای وارداتی توانست هزینه قاچاق چرم را گران کند. همین موضوع باعث شد تا تولیدکننده داخلی امکان توسعه واحدهای تولیدی خود را پیدا کرده و چرم مورد نیاز تولیدکنندگان را تأمین کند. چرخه فعالیت صنعت چرم باعث می‌شود تا به روز رسانی ماشین آلات با سرعت بیشتری همراه و توانمندی این صنعت هر روز بیشتر از گذشته شود.


وی با تأکید براینکه ما می‌توانیم با حداقل هزینه در این شرایط به پیشرفت و توسعه دست پیدا کنیم، گفت: در طول چند سال اخیر صحبتهای مختلفی مبنی بر حل مشکلات با اجرایی شدن برجام مطرح شد اما امروز مشاهده می‌کنیم که مشکل تولیدکننده ایرانی فقط به دست خود تولیدکنندگان کشور برطرف خواهد شد. در همین زمینه باید تصمیم گیری‌های مناسبی برای جلوگیری از تحریم‌های داخلی اعمال شود چرا که در تحریم‌های داخلی تولیدکننده با دو وجهه تحریم‌های دولتی و بنگاه‌ها روبروست.


رئیس انجمن صنایع کفش تصریح کرد: متأسفانه برخی از واحدهای تولیدی برای کسب سود بیشتر به همدیگر رحم نکرده و مواد مورد نیاز را با قیمتهای بالایی به فروش می‌رساند درحالی که امروز این موضوع نباید در اولویت بنگاه ها قرار گرفته و با کمک به همدیگر برمشکلات پیروز شویم. در همین زمینه دولت نیز با بسترسازی لازم می‌تواند موانع را از پیش روی تولیدکنندگان برطرف کند.


منبع: تسنیم


انتهای پیام/

ارسال نظر