صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۳ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

غفلت معاونت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها موجب گسترش استفاده از دخانیات شده است

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به بالا بودن مصرف دخانیات در دانشجویان، گفت: تمایل دانشجویان به زندگی در خانه‌های مجردی بیشتر از خوابگاه‌ها است و همین امر نظارت بر آنها را کم می‌کند.
کد خبر : 283750

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از خانه ملت، قاسم احمدی لاشکی با انتقاد از بالا بودن میزان مصرف دخانیات توسط دانشجویان، گفت: آسیب‌های اجتماعی دلایل متفاوت و فراوانی دارد و باید با کارهای کارشناسی ریشه‌یابی شود تا بتوان این معضلات را حل کرد.


نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: نرخ استفاده دخانیات در دانشگاه‌ها از میزان مصرف متوسط کشور بالاتر است؛ علت آن را می‌توان در نابسامانی‌ها و عدم ساماندهی و نظارت بر دانشگاه‌ها جستجو کرد.


وی بیان کرد: چهار میلیون و سیصد هزار نفر دانشجو در کشور وجود دارد و باید با کارشناسی‌های لازم مشخص شود چه تعدادی از این دانشجویان در خوابگاه‌های دانشجویی زندگی می‌کنند و چه تعداد از آنها همراه خانواده یا در خانه‌های مجردی هستند.


احمدی لاشکی اظهار کرد: بیشتر دانشجویان در منازلی که اجاره کرده‌اند به سر می‌برند و تعداد محدودی از آنها در خوابگاه‌ها یا در کنار خانواده زندگی می‌کنند؛ در نتیجه نظارت بر این افراد کمتر بوده و با توجه به اینکه در سنین خاصی هستند ممکن است از دخانیات به صورت تفننی یا دائم استفاده کنند.


وی با بیان اینکه معاونت فرهنگی دانشگاه‌ها باید به مصرف بالای سیگار در کشور توجه کنند و آن را زنگ خطری بدانند، خاطرنشان کرد: اقداماتی نظیر اعلام آمار به تنهایی کارساز نبوده و بیان میزان رشد راه‌حل مناسبی نیست.


عضو فراکسیون مستقلین مجلس ادامه داد: معاونت فرهنگی دانشگاه‌ها باید برنامه‌های مناسبی برای جلوگیری از پیشرفت استفاده از دخانیات و مواد مخدر میان دانشجویان پیش‌بینی کنند و با فوریت رسیدگی به این مسئله را جز اولویت‌های خود قرار دهد.


وی تاکید کرد: امروزه دانشگاه‌ها برنامه‌های جدی برای جلوگیری از مصرف دخانیات توسط دانشجویان ندارند باید به این نکته نیز توجه شود که دانشجویان نسل آینده‌ساز کشور هستند و باید از نظر ذهنی و جسمی سالم باشند.


نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پایان افزود: معاونت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها در این زمینه غفلت بسیار کرده است این در حالی است که این نهاد باید به صورت جدی برای سال تحصیلی برنامه‌ریزی کند نه به صورت مقطعی و برای روز خاصی مانند روز دانشجو.


انتهای پیام/

ارسال نظر