صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۷ - ۲۴ تير ۱۳۹۴
توصیه های پلیس فتا در آستانه عید سعید فطر

شهروندان به هنگام پرداخت اینترنتی فطریه در دام کلاهبرداران نیفتند

رئیس پلیس فتا قم در آستانه عید فطر به شهروندان هشدار داد و گفت: شهروندان اگر قصد پرداخت اینترنتی فطریه و یا کفاره روزه را دارند از طریق تلفن‌بانک، اینترنت بانک و سایت‌های معتبر کمیته امداد امام خمینی(ره) در سراسر کشور اقدام کرده و دقت داشته باشند تا در دام سایت‌های جعلی موسوم به فیشینگ گرفتار نشوند.
کد خبر : 28372

به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا (www.cyberpolice.ir)، سرهنگ «علی موالی» اظهار کرد: پلیس فتا از شهروندان درخواست می‌کند که در آستانه عید فطر مراقب فراخوان‌هایی با مضامین پرداخت اینترنتی فطریه،‌ کمک به نیازمندان، آزاد سازی زندانیان نیازمند، کفاره و یا اینکه شما در قرعه‌کشی عید سعید فطر برنده شده‌اید، باشند.


وی افزود: شهروندان اگر قصد پرداخت اینترنتی فطریه و یا کفاره روزه را دارند از طریق تلفن‌بانک، اینترنت بانک و سایت‌های معتبر کمیته امداد امام خمینی(ره) در سراسر کشور اقدام کرده و دقت داشته باشند تا در دام سایت‌های جعلی موسوم به فیشینگ گرفتار نشوند و در هنگام پرداخت، موارد ایمنی چون آدرس سایت و وجود گواهینامه ssl را نادیده نگیرند.


رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان قم در ادامه بیان کرد: افراد در صورت دریافت پیامک‌هایی با مضمون اینکه شما در قرعه‌کشی عیدانه برنده شده‌اید، این نکته را در نظر داشته باشند که ارگان‌ها و شرکت‌هایی که جشنواره و قرعه‌کشی برگزار می‌کنند به هیچ عنوان به شیوه پیامکی برندگان خود را اعلام نمی‌کنند.


این مقام انتظامی در خصوص مسافرت در این ایام نیز گفت: اگر شهروندان در تعطیلات عید سعید فطر قصد سفر دارند، هر گونه درخواست از بلوتوث‌های ناشناس را در مکان‌های عمومی مثل اتوبوس و مترو رد کنند و به دقت مراقب دستگاه‌های حامل داده‌های خود باشند.


سرهنگ موالی به شهروندان توصیه کرد: اطلاعات سفر خود را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک نگذاشته و در هنگام مکالمه با تلفن همراه در مکان‌های عمومی از بیان اطلاعات مهم مالی و شخصی خود پرهیز کنند.


انتهای پیام/

برچسب ها: پلیس فتا فیشینگ
ارسال نظر