صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۰ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۷
آنا گزارش می‌دهد؛

پدر جانباز و دختری که هم‌کلاس و هم‌دانشگاهی هستند

جانباز70 درصد و دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی همدان همراه دختر خود در رشته حقوق این دانشگاه کسب علم می‌کند. دانشگاهیان واحد همدان به مناسبت سوم خرداد با وی دیدار و گفت‌وگو کردند.
کد خبر : 283046

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سوم خرداد، روز مقاومت و ایثار و پیروزی بهانه‌ای شد که جمعی از دانشگاهیان واحد همدان با حضور در جمع خانواده یکی از اسناد زنده جنگ تحمیلی یاد آن روزها را زنده نگه‌ دارند.


روزهایی که واژه‌هایی همچون حماسه، یکدلی و ایثار در برابرش کم می‌آورد. مقصد، منزل یک جانباز 70 درصد از یادگاران 8 سال حماسه و پیروزی و دلیل انتخاب اینکه اکنون پدر و دختر این خانواده در دانشگاه آزاد اسلامی به طلب علم آمده‌اند و علاوه بر رابطه پدر و دختری باهم هم کلاس و هم‌دانشگاهی هستند.


حضور در خانه یوسف قره باغی، جانباز 70 درصد دفاع مقدس و دانشجوی رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی همدان همراه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاون دانشجویی و فرهنگی، مسئول ستاد شاهد و ایثارگران، مدیر روابط عمومی و مسئول بسیج کارمندی دانشگاه آزاد اسلامی همدان بهانه‌ای شد تا بار دیگر یاد آن دوران حماسه زنده شود.



حجت‌الاسلام و المسلیمن حمیدرضا طالقانی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد همدان در این نشست صمیمی، گفت: «شما جانبازان اسناد زنده انقلاب و جنگ تحمیلی هستید که باید جایگاه و منزلت‌تان به جوانان بیشتر شناسانده شود.»


وی افزود: «نقش همسران جانباز کمتر از ایثارگری رزمندگان نیست و باید قدردان زحمات همسران جانباز هم بود.»


یوسف قره باغی که بیش از چند سال حضور در جبهه حق علیه باطل را در گنجینه خاطرات خود دارد گفت: «شنبه سیزده فروردین 67 درست زمانی که من بیست ساله شدم، در منطقه ماهوت عراق به درجه‌ جانبازی نائل آمدم.»


وی افزود: «بنده در آن زمان مسئول بی‌سیم و ارتباطات گروهان بودم که رژیم بعث عراق در حوالی ساعت 13 بعدازظهر منطقه را بمباران شیمیایی کرد و من به خاطر ادای وظیفه و کمک به مردم تا ساعت یک بامداد در محل بودم و وظیفه حکم می‌کرد که پستمان را ترک نکنیم سرانجام با دستور فرماندهی، ساعت 2 نیمه‌شب، از محل عقب‌نشینی کردیم.»


قره باغی گفت: «شدت شیمیایی شدن من به حدی بود که خانواده خودم به دلیل تغییر ظاهر چشمانم به‌سختی مرا شناختند و اثرات آن بر مجاری تنفسی همچنان همنشین و همراه من است.»


وی که اکنون به همراه دختر خود در رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی همدان کسب علم می‌کند، تأکید کرد: «اگر آن شرایط مجدداً پیش بیاید قطعاً همان رفتار را انجام خواهد داد.»



اهدا لوح و تقدیر از همسر این جانباز حسن ختام این نشست صمیمی بود تا زلال جان در این گفت‌وگو در ماه میهمانی حضرت دوست پرده از غبار دیگر بردارد.



انتهای پیام/

ارسال نظر