صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۷ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۷
دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران:

سالانه 3 هزار میلیارد تومان خرج سرطان‌های ناشی از استعمال دخانیات می‌شود

دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران گفت: سالانه یک میلیارد دلار از بودجه کشور خرج دخانیات می‌شود که 70 درصد آن نیز به جیب کشورهای دیگر می‌رود.
کد خبر : 282938

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محمدرضا مسجدی در نخستین همایش ملی پاد پیشگیری از استعمال دخانیات که در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین برگزار شد، اظهار کرد: با فعالیت‌هایی که نیروهای پاد (پیشگیری استعمال دخانیات) داشتند، استقبال عموم مردم و دانش‌آموزان برای مبارزه با استعمال دخانیات در سال جاری بیشتر از سال گذشته بوده است.


وی بیان کرد: شهر بدون دخانیات باید آغاز شود، هرچند که اجرای کامل آن سال‌ها به طول انجامد، اما از شهرداری ورامین می‌خواهیم که این تابلو را ابتدای شهر ورامین نصب کند.




دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران تصریح کرد: پارک شقایق ورامین نخستین پارک بدون دخانیات کشور است و شهردار سابق ورامین قول داد که این کار را برای تمام پارک‌های شهرستان اجرایی کند.


با دخانیات نیروهای نوجوان و جوان ما به سمت مشکلات اجتماعی می‌روند تا جایی که روزانه 3 میلیارد تومان خرج قلیان شده و سالانه 3 هزار میلیارد تومان خرج سرطان‌های ناشی از استعمال دخانیات می‌شود

مسجدی خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم که رسانه‌ها فعالیت شهر ورامین را در کشور اطلا‌ع‌رسانی کنند تا دیگر شهرهای کشور نیز به اجرای این طرح اشتیاق پیدا کنند.


وی با بیان اینکه برجام فعلاً مشکل سیاسی و اقتصادی کشور است، توضیح داد: کل بودجه کشور به لحاظ ارزی بین 50 تا 60 میلیارد بوده و این تأسف‌بار است که یک میلیارد دلار آن خرج دخانیات شود و 70 درصد آن نیز به جیب کشورهای دیگر می‌رود.


دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران اظهار کرد: کارخانه‌های مشترک لاستیک‌سازی با ژاپن تعطیل شده است، اما اکنون ژاپن کارخانه تولید دخانیات احداث کرده است.


مسجدی مطرح کرد: برای کالاهای استراتژیک کشور باید محصولات را وارد کشور کنیم در حالی که کارخانه‌های خارجی اعلام می‌کنند که زمین، کشاورز، کارگر، تولید، فروش و ضرر بیماری‌های گیاهان دخانیات برای ایران و فقط سود مالی بسیار خوب آن برای خارجی‌هاست.


وی با بیان اینکه دخانیات برای ایران تحریم نخواهد شد و نشده است، تصریح کرد: با دخانیات نیروهای نوجوان و جوان ما به سمت مشکلات اجتماعی می‌روند تا جایی که روزانه 3 میلیارد تومان خرج قلیان شده و سالانه 3 هزار میلیارد تومان خرج سرطان‌های ناشی از استعمال دخانیات می‌شود.


دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران خاطرنشان کرد: بدانیم اگر می‌خواهیم که جلوی اعتیاد را بگیریم باید روی همین نوجوانان و کودکان سرمایه‌گذاری کنیم.


مسجدی در پایان متذکر شد: امیدواریم که موج «ورامین شهر بدون دخانیات» به تمام کشور صادر شود.


مصرف دخانیات سلامت جسمانی ایرانیان را تهدید می‌کند


نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران هم گفت: مصرف دخانیات سلامت جسمانی ایرانیان را تهدید کرده و باعث شده تا سیستم ایمنی بدن آنها برهم بریزد.


به گزارش آنا، کریستوف آندریاس هاملمان عصر جمعه در نخستین همایش ملی پاد (پیشگیری استعمال دخانیات) که در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد ورامین برگزار شد، اظهار کرد: حضور مسئولان و بنده برای این است که شهر بدون دخانیات داشته باشیم و از طرح مؤثر پاد تجلیل کنیم.


وی بیان کرد: کارشناسان بهداشتی باید خطر دخانیات را به مردم آموزش دهند تا استعمال دخانیات را ترک کنند، مصرف دخانیات سلامت جسمانی ایرانیان را برهم زده و باعث شده تا سیستم ایمنی بدن آنها برهم بریزد.


نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران تصریح کرد: دوستان و آشنایان خود را به سمت دنیای بدون دخانیات پیش ببرید و در این راستا امیدوارم این طرح ادامه‌دار باشد.


هاملمان خاطرنشان کرد: سازمان جهانی بهداشت اقدام شایسته طرح پاد را تجلیل کرد و این اقدام ورامینی‌ها برای ایجاد شهر بدون دخانیات را جهانی خواهیم کرد.


وی تشریح کرد: مسئولان باید دست در دست یکدیگر دهند تا جوانان و نوجوانان ایرانی را از خطراتی که در کمین مصرف دخانیات وجود دارد آگاه کنند.


نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران متذکر شد: طرح پاد در چند سال گذشته موفقیت‌آمیز بود و امید آن را داریم که این طرح در کشور همه‌گیر شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر