افزایش 40 درصدی برداشت گندم از مزرعه آموزشی و تحقیقاتی واحد اهواز
رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با بیان این مطلب در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، استفاده از رقم مرغوب، کاشت به موقع، مبارزه با آفات و علفهای هرز و مدیریت مناسب را از جمله عوامل موثر در افزایش میزان تولید گندم در مزرعه واحد اهواز خواند.
مانی مجدم گفت: «علیرغم کمبود و محدودیت منابع آبی، حدود 4 تن گندم در هر هکتار از مزرعه واحد اهواز برداشت صورت گرفت که نسبت به سالهای قبل در بخش درآمدزایی دانشگاه موفقتر بوده است.»
وی تصریح کرد: «گندم از نظر میزان تولید و سطح زیر کشت مهمترین محصول کشاورزی ایران در مناطق مختلف کشور است و از نظر اقتصادی و تأمین غذای اصلی مردم اهمیت فراوانی دارد، بنابراین واحد اهواز در 3 سال اخیر توانسته است تناژ این محصول استراتژیک را در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه افزایش دهد.»
این مسئول مدیریت مناسب مزرعه این واحد دانشگاهی توسط مهندس شاپور برات پور و عوامل زیر مجموعه را نیز یکی از عوامل افزایش تناژ گندم خواند و ادامه داد: «سعی خواهیم کرد تا در سال زراعی جدید نیز تناژ این محصول را بیش از این افزایش دهیم.»
انتهای پیام/