صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۳۸ - ۰۲ خرداد ۱۳۹۷

این سبزی برای رفع سردی معده و شادابی پوست بی‌نظیر است

یک کارشناس طب سنتی گفت: کسانی که مبتلا به رفلاکس معده (ناشی از سردی معده) هستند، از مصرف جعفری نفع می‌برند زیرا باعث کاهش رطوبت معده می‌شود همچنین ماسک جعفری موجب خونرسانی بهتر به پوست شده و به شادابی آن کمک می‌کند.
کد خبر : 282690

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، سید جواد علوی با بیان اینکه از دیدگاه طب سنتی، سیر و پیاز موادی دارند که لابلای مخاط دندان‌ها جای می‌گیرد و جعفری به‌خاطر خاصیت خوشبوکنندگی که دارد، بوی بد آنها را کاهش می‌دهد, اظهار کرد: کسانی که مبتلا به رفلاکس معده (ناشی از سردی معده) هستند، از مصرف جعفری نفع می‌برند زیرا باعث کاهش رطوبت معده می‌شود.


وی افزود: گرم‌مزاجان باید در خوردن جعفری (به‌صورت روزانه و مداوم) جانب احتیاط را رعایت کنند, جعفری به‌دلیل خواص فراوانی که دارد مصرف مداوم و مثلاً هفتگی آن توصیه می‌شود.


این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: مقداری جعفری حدوداً 10 دقیقه بجوشانند و صاف کنند و با اندکی آب‌لیموی تازه مخلوط کرده و صورت خود را با آن بشویند, می‌توان خود جعفری را بخارپز کرده به‌همراه کمی آب‌لیموی تازه به‌حالت خمیری درآورده و به‌مدت 10 دقیقه روی پوست ماسک کنند.


علوی افزود: این اقدامات خونرسانی به پوست را بهتر می‌کند و باعث شادابی پوست می‌شود البته به‌دلیل اینکه ممکن است پوست بعضی افراد حساس باشد, توصیه می‌شود ابتدا به‌روی قسمت کوچکی از پوست امتحان شود.


وی خاطرنشان کرد: دم‌کرده گیاه جعفری برای رفع اخلاط سینه و مجاری ریوی و آبریزش بینی و تنگی نفس به‌خصوص در فصول سرد توصیه می‌شود؛ امروزه گاهی به‌علت مصرف بی‌مورد آنتی بیوتیک، اخلاط در مجاری هوایی باقی مانده و موجب تنگی نفس حتی بعد از بهبود بیماری در فرد می‌شود که در این موارد بخور گیاهانی نظیر جعفری, آویشن و بابونه بسیار مفید است زیرا باعث نرم شدن اخلاط و باز شدن صدای فرد می‌شود.


این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: برای معده‌های ضعیف، اگر خود گیاه (بافت سفت فیبری) را بخورند، اذیت شده و نفخ و سوء هاضمه پیدا خواهد کرد, می‌توانند آب جعفری را نیز گرفته و قاشق قاشق طی روز مصرف کنند.


منبع: تسنیم


انتهای پیام/

ارسال نظر