صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۵ - ۰۲ خرداد ۱۳۹۷
وزیر بهداشت در ژنو مطرح کرد؛

انجام تست‌ ایدز از جوانان در معرض خطر و زنان آسیب‌پذیر

وزیر بهداشت در نشست جانبی HIV ایدز در ژنو با تاکید بر حمایت از ائتلاف پیشگیری از این بیماری، گفت: ما علاوه بر ارتقای آگاهی و همچنین تست‌گیری از جوانان، برنامه‌های خاصی را به منظور پیشگیری از بروز این بیماری میان جوانان تحت خطر و زنان آسیب‌پذیر اجرا کرده‌ایم.
کد خبر : 282406

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی در نشست جانبی HIV /ایدز در زمینه ائتلاف پیشگیری از این بیماری در ژنو اظهار کرد: ایران، علاوه بر ارتقای آگاهی و همچنین تست گیری از جوانان، برنامه‌های خاصی را به منظور پیشگیری از بروز این بیماری میان جوانان تحت خطر و زنان آسیب پذیر اجرا کرده و مراکز زنان آسیب‌پذیر و کلینیک‌های سیار، خدمات جامعی را مانند مشاوره، تست گیری، بهداشت باروری، کاهش آسیب و حمایت اجتماعی به زنان آسیب پذیر ارائه داده‌اند.



هاشمی خاطرنشان کرد: به منظور کاهش عفونت HIV /ایدز، در حال تقویت برنامه پیشگیری اولیه با پوشش داروهای ضد ویروسی برای موارد تازه تشخیص داده شده در زمینه پیشگیری مثبت هستیم.


متن سخنرانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست جانبی HIV /ایدز در زمینه ائتلاف پیشگیری از بیماری ایدز در ژنو بدین شرح است:


«آقای رییس


دکتر تدروس، همکاران معزز


در ابتدا، از فرصت استفاده کرده و از برگزاری چنین رویداد مهمی درخصوص پیشگیری از HIV /ایدز و پوشش همگانی سلامت تشکر می‌نمایم. به منظور پایان دادن به HIV /ایدز، پیشگیری اولیه، نقش مهمی را در سیاست‌های اتخاذ شده در زمینه این بیماری ایفا می‌نماید. تجربه جهانی ثابت کرده است زمانی که برنامه‌های پیشگیری اولیه نظیر برنامه کاهش خطر، متوقف شده است، این بیماری دوباره اپیدمی یافته و بازگشته است. لذا در همین راستا جمهوری اسلامی ایران یک «بسته جامع پیشگیری ترکیبی هدفمند» را آماده نموده که نه تنها پنج اقدام (برنامه مشترک ملل متحد در زمینه ایدز) را پوشش داده، بلکه مسائلی مانند پیشگیری مثبت و پیشگیری از انتقال این بیماری از مادر به کودک ( PMTCT) را نیز مورد توجه قرار می‌دهد.


همانگونه که استحضار دارید، ایران یکی از کشورهایی است که با توجه به برنامه کاهش آسیب ناشی از این بیماری، اقدامات قابل توجهی در زمینه پیشگیری و پاسخگویی به بیماری HIV /ایدز انجام داده است. این اقدامات که از ۱۷ سال پیش توسط سازمان زندان‌ها و وزارت بهداشت به اجرا درآمد، در حال حاضر در سراسر کشور گسترش یافته است. از آن زمان تاکنون، برنامه کاهش آسیب باعث کاهش چشمگیر شیوع HIV /ایدز شده است. همچنین اجرای برنامه کاهش آسیب، همکاری بین بخشی را گسترش داده و باعث توسعه برنامه پیشگیری HIV /ایدز و تسری آن به حوزه دیگر شده است.


ما علاوه بر ارتقای آگاهی و همچنین تست‌گیری از جوانان، برنامه‌های خاصی را به منظور پیشگیری از بروز این بیماری میان جوانان تحت خطر و زنان آسیب پذیر اجرا کرده‌ایم. مراکز زنان آسیب پذیر و کلینیک‌های سیار، خدمات جامعی را مانند مشاوره، تست گیری، بهداشت باروری، کاهش آسیب و حمایت اجتماعی به زنان آسیب پذیر انجام داده‌اند.


همچنین بسته‌های مشابهی را برای زوجهایی که یکی از آنها مبتلا به HIV /ایدز است آماده کرده‌ایم. در این زمینه برنامه پیشگیری پیش از تماس در ‌برنامه HIV /ایدز برای زوج‌هایی که یکی از آنها دارای HIV /ایدز می باشد و زنان آسیب پذیر نیز مد نظر قرار گرفته است.


ما به منظور کاهش عفونت HIV /ایدز، در حال تقویت برنامه پیشگیری اولیه با پوشش داروهای ضد ویروسی برای موارد تازه تشخیص داده شده در زمینه پیشگیری مثبت هستیم.


ما از تبادل تجارت و تسهیم دانش جهت شکل گیری ائتلاف پیشگیری درخصوص این بیماری حمایت می کنیم.


از توجه شما سپاسگزارم»



انتهای پیام/

ارسال نظر