ضرورت رفع موانع فیزیکی و اجتماعی برای مبتلایان اوتیسم/ بازگشایی کتابخانه اوتیسم
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، محمد تقی جغتایی، مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی در مراسم گشایش کتابخانه اوتیسم ایران اظهار کرد: اوتیسم یک تفاوت و اختلال است و باید توجه داشته باشیم که بسیاری از افراد مبتلا به اختلال اوتیسم از هوش و خلاقیت بسیار بالایی برخوردار هستند، به طوری که امروز شاهدیم با همت و مدیریت این افراد کتابخانه اوتیسم و کافه دانتیسم راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: افتتاح چنین مراکزی با مدیریت افراد مبتلا به اوتیسم نشان میدهد که باید زمینه فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی این افراد را در جامعه فراهم کنیم زیرا کودکان اوتیسم با سایر افراد تفاوتهایی دارند که اگر به آنها توجه و آموزش داده شود میتوانند ناتوانی ناشی از بیماری را به توانمندی تبدیل کنند.
جغتایی تصریح کرد: کودکان مبتلا به اوتیسم برای اجتماعی شدن باید در این مراکز حضور یابند، توجه داشته باشید که بزرگترین مانع برای افرادی که مشکلات ناتوانی هستند موانع فیزیکی و اجتماعی است به عنوان مثال موانع فیزیکی شهری از جمله مبلمان شهری را میتوان با کمک شهرداری اصلاح و بهبود بخشید و جامعه باید در راستای اجتماعی کردن این کودکان بکوشد تا این افراد نیز بتوانند مانند سایر شهروندان در جامعه حضور یابند.
وی با تاکید براینکه شهرداری باید در اصلاح مبلمان شهری برای این افراد تلاش بیشتری از خود به خرج دهند، افزود: افرادی که امروز در افتتاح این کتابخانه نقش داشتند دارای تحصیلات دانشگاهی هستند که این موضوع نشان دهنده توانایی این افراد است.
به گزارش آنا، کتابخانه انجمن اوتیسم با همت برخی از مبتلایان به اوتیسم در انجمن اوتیسم واقع در خیابان جمهوری اسلامی راه اندازی شد.
انتهای پیام/