صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۹ - ۲۳ تير ۱۳۹۴

جمعیت ایثارگران:‌ اولین دستاورد مذاکرات باید وحدت ملت،‌ گروه‌های سیاسی و سه قوه باشد

جمعیت ایثارگران در بیانیه‌ای تأکید کرد: «اولین دستاورد این مذاکرات باید ایجاد وحدت، یکپارچگی و انسجام درونی میان آحاد ملت، گروه‌های سیاسی و اجتماعی، قوای سه‌گانه تحت ولایت و سرپرستی و هدایت‌های خردمندانه و تدابیر داهیانه مقام معظم رهبری باشد که ان­شاء­الله تا حدود زیادی هم محقق شده است.»
کد خبر : 28130

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با اشاره به مذاکرات هسته‌ای آورده است که «بیش از دو سال است که ملت ایران در حال تجربه دور جدیدی از مذاکرات ۱۳ ساله هسته‌ای است و در این روزها و ساعت‌های پایانی، اتمام آن را به نظاره نشسته است. مذاکراتی که سرانجام آن چه «یک توافق خوب» با رعایت خطوط قرمز مدنظر نظام باشد و چه ایستادگی «نمایندگان شجاع، غیور و امین ملت ایران» در برابر زیاده خواهی­‌ها و بدعهدی­‌های آمریکا و کشورهای غربی یک پیروزی روشن و یک موفقیت بزرگ برای نظام جمهوری اسلامی در منطقه و جهان خواهد بود.»


این تشکل اصولگرا در بخشی از این بیانیه نکاتی را به مردم متذکر شد که «جمهوری اسلامی ایران، چونان یک بازیگر فعال و مقتدر و صدالبته مظلوم در عرصه جهانی در تمام طول ۱۳ سال اخیر یک حرف، یک منطق و یک شعار را درباره پرونده هسته­‌ای خود مطرح کرد و در تمام ادوار مذاکرات هرگز از آن عدول نکرده و قدمی به عقب نگذاشته است و آن «حق مسلم دانش هسته‌ای» بود. اینک در صورت تحقق یک توافق خوب، این نظام سلطه است که ذلیلانه حقوق حقه هسته‌­ای ما را هر چند به صورت حداقلی پذیرفته و به کرار از خطوط قرمز توهمی و زورگویانه خود مجبور به عقب نشینی شده است. مقایسه خواسته‌های غرب در ابتدا و آغاز پرونده هسته­‌ای در برداشتن و از بین بردن همه اجزای تحقیقاتی و صنعتی مرتبط با انرژی هسته‌ای با اخبار این روزها درباره طرح «برجام»، خود گویای این شکست تاریخی و ذلیلانه آمریکا در برابر ایستادگی، وحدت، غیرت و پیشرفت علمی ملت ایران است.»


این بیانیه می‌افزاید: نتیجه مذاکرات هر چه باشد بر همه دنیا به خصوص برای کشورهای سلطه­‌گر غربی مشخص شد که ملت ایران تنها توافقی را پذیرا خواهد بود که در آن «لغو همه تحریم‌های مرتبط با پرونده هسته‌ای» و «حفظ کلیت و اجزای اصلی صنعت صلح‌آمیز هسته‌­ای» در آن لحاظ شده و ویژگی­‌های عزتمندانه‌­ای چون «عدم بازرسی از اماکن حساس و نظامی» و «بازجویی از فرزندان ملت» در آن مورد تاکید قرار گرفته باشد. از این جهت به رفتار و نتیجه عملکرد نمایندگان دیپلماتیک جمهوری اسلامی اعتماد داریم.


در بخش دیگر این بیانیه آمده است: بدون شک اولین دستاورد این مذاکرات باید ایجاد «وحدت، یکپارچگی و انسجام درونی» میان آحاد ملت، گروه‌های سیاسی و اجتماعی، قوای سه­‌گانه تحت ولایت و سرپرستی و هدایت‌های خردمندانه و تدابیر داهیانه مقام معظم رهبری باشد که ان­شاء­الله تا حدود زیادی هم محقق شده است. دستاورد دیگر این مذاکرات به رخ­‌کشیدن منطق قوی جمهوری اسلامی به جهانیان و ایستادگی در برابر هرگونه زیاده­خواهی قدرت­های مستکبر بوده است. از دیگر دستاورد این مذاکرات در همه ۱۳ سال اخیر «بی­‌اعتمادی، بدبینی واقع گرایانه ملت ایران به استکبار» و در راس آن دولت آمریکا است. دولت زورگو و تمامیت خواهی که تا از ایستادگی و مقاومت ملت ایران در برابر فشارها، تهدیدها و تحریم‌های ظالمانه عاجز نشد، زیربار پذیرفتن حقوق حقه ملت ایران نرفت. صد البته بر مبنای تجربیات متعدد جهانی و منطقه‌ای از این به بعد و از فردای توافق احتمالی نیز اعتماد و خوشبینی به انجام تعهدات حقوقی و بین‌المللی او وجود نداشته و نخواهد داشت تا یقین حاصل شود با عمل به تعهدات و توافقات، اثبات صداقت کنند.


همچنین این بیانیه تصریح می‌کند که «دردمندانه و دغدغه‌­مند با تمام برادران حزب‌اللهی آرمانخواه و انقلابی خود در سراسر ایران اسلامی عرض می­‌کنیم اجازه ندهند افراد یا جریان‌هایی با مصادره این موفقیت ملی که قبل از هر چه متعلق به ملت غیور و صبور ایران و رهبر فرزانه انقلاب است، به نفع خود و یا از آن سو انتصاب آن به دست­‌های پنهان استکبار و جریان­‌های غرب زده داخلی، شیرینی این موفقیت را با دوقطبی­‌های کاذبی چون جنگ و صلح، سازش و مقاومت و... به کام مردم و رهبری تلخ کنند.»


در بخشی از این بیانیه آمده است که «تیم مذاکره کننده هسته‌­ای که تحت هدایت‌های هوشمندانه رهبری و بر بستری از تلاش‌ها، پیشرفت‌­ها و استقامت­‌های مردم و نظام اسلامی و همچنین غیرت، پشتکار و شجاعت به این مرحله و موفقیت دست پیدا کرده، به خوبی می­‌داند که پایان مذاکرات در این مرحله، پایان کار نیست و باید با توجه به فرآیندهای حقوقی داخلی کشور و همچنین فرآیندهای مرسوم حقوق بین‌­الملل این پرونده به سرانجام کامل، دقیق و غیرقابل انکار از سوی مستکبران برسد. در این راه استفاده از همه ظرفیت‌های داخلی از جمله نهادهایی چون مجلس شورای اسلامی، شورای عالی امنیت ملی، اتاق‌های فکر و مؤسسات پژوهشی و تحقیقاتی می‌توانند یاری‌­رسان باشند.»


جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در این بیانیه به دولت توصیه کرد که «تا پس از پایان مذاکرات، چه به یک توافق عزتمندانه منتهی شود و چه توافق حاصل نشود در هر صورت، با ایستادگی غیورانه در برابر زیاده­‌خواهی‌ها، اکنون با انگیزه‌­ای مضاعف و جدیتی قابل قبول، پیکان حرکت خود را به سوی «اقتصاد درون‌زا» و «معیشت مردم» تنظیم نماید. بی‌شک یگانه راه نیل به این هدف مهم توجه به همه الزامات تولید و رشد تولید ملی چون پرهیز از افزایش واردات بی­‌رویه و مهار قاچاق کالا به کشور، صرفه­‌جویی در منابع به خصوص بودجه اجرایی، مشارکت‌بخشی گسترده آحاد مردم در اقتصاد و در یک کلام ساخت مستحکم اقتصاد درون و تولید قدرت ملی خواهد بود.»


این تشکل اصولگرا همچنین با اعلام نگرانی خود از فضای داخلی در این بیانیه آورده است که «عده‌ای دنبال تحریک فضای «ذوق‌زدگی سطحی و ظاهری» به جای «شادی با بصیرت و حکیمانه در جامعه» هستند تا آن را به جای جشن ملی القا کنند. اینها دنبال دوقطبی کردن جامعه هستند. قطعا ملت ایران نتیجه مقاومت خود را خواهد گرفت که جای شکرگذاری و در عین حال خوشحال است. بایستی مراقب بود که فضای کاذب ذوق‌زدگی ابزاری برای فشار بیشتر به ملت ایران نشود. نباید به دشمن اجازه داد تا ذوق‌زدگی سطحی را به نیازمندی ملی تبدیل و تلقی کند تا از آن برای فشار بیشتر و یا بالا بردن انتظارات عمومی استفاده کند و دست مذاکره کنندگان بسته شود.»


همچنین در این بیانیه تأکید شده است که «توافقات بایستی به‌گونه‌ای تدبیر شود که هر گاه دشمن به تعهد خود عمل نکرد. رسوا شود و هزینه برایش بالا رود و امکان برگشت پذیری فراهم باشد.»


این تشکل اصولگرا در بخش دیگری از این بیانیه خواستار شد که «مهمتر اینکه بایستی ملت ایران در فرایند کلی مذاکرات و مفاد توافقات قرار گیرد و امکان اظهارنظر نخبگان و مراکز علمی و دانشگاهی فراهم شود و پس از یک فرایند منطقی، حقوقی و تعهدآور طی شود.»


همچنین در پایان این بیانیه تصریح شده است که «دولت، ملت و نخبگان همگی بایستی مراقبت کنند که دشمن مشترکِ ملت ایران؛ «نظام سلطه»، «آمریکای جنایتکار» و «صهیونیزم بین‌المللی» است. مبادا با تحلیل‌های غلط این یکپارچگی و انسجام ملی در مقابل نظام سلطه، آسیب ببیند و عده‌ای با حاشیه‌سازی و تحلیل‌های غلط به صف‌بندی‌های داخلی بپردازند. نتیجه مذاکرات چه توافق خوب باشد و چه ظالمانه (که نخواهند حقوق ملت ایران ادا شود) در هر صورت، گفتمان ملت ایران، «وحدت» و «انسجام ملی» است و هر پیروزی و موفقیتی در سایه عنایات الهی، هدایت رهبری، پایداری، وحدت و مقاومت ملت ایران امکان پذیر است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر