صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۷

تولید کپسول گیاهی درمان زخم معده و اثنی عشر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

محققان پژوهشکده بوعلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موفق به طراحی و ساخت کپسول گیاهی با خاصیت تنظیم ترشحات گوارشی و درمان زخم معده و اثنی‌عشر شدند.
کد خبر : 281111

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، کپسول گیاهی لیکوری کپ جهت تنظیم ترشحات گوارشی و درمان زخم معده و اثنی‌عشر، کمک به هضم غذا با بهبود عملکرد روده کوچک، تقویت عملکرد غدد درون‌ریز و افزایش هورمون های ضد استرس و حفاظت از غشاء مخاطی دستگاه تنفسی برای نخستین بار توسط شرکت دانش بنیان «کیمیا فرآور بوعلی» مستقر در مرکز رشد فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تولید شد.


دکتر فاطمه حسن زاده، مدیر عامل شرکت دانش بنیان کیمیا فرآور بوعلی اظهار کرد: فرمولاسیون این داروی گیاهی برای اولین بار در ایران و توسط شرکت دانش بنیان "کیمیا فرآور بوعلی" طراحی و مطالعات فارماکولوژیک آن، در پژوهشکده بوعلی انجام شد.


وی خاطرنشان کرد: این فرآورده موفق به اخذ پروانه ساخت از سوی سازمان غذا و دارو شده و مرحله اول تولید صنعتی این داروی گیاهی شامل ۱۰۰ هزار کپسول، تا پایان اردیبهشت ماه امسال به پایان خواهد رسید.


حسن زاده تصریح کرد: یکی از مواد مؤثره موجود در این کپسول، گلیسیریزین است که به عنوان یک عامل ضد التهابی و عامل رفع رادیکال‌های آزاد و نیز به عنوان عامل مهار واکنش‌های زنجیره‌ای پراکسیداسیون لیپیدی است.


مدیر عامل شرکت دانش بنیان کیمیا فرآور بوعلی افزود: لیسیریزین اثرات کموپروتکتیو، آنتی اکسیدانی و ضد تکثیری را در مدلهای حیوانی نشان داد. کربونوکسولون یک آنالوگ گلیسیریتیک اسید از دیگر مواد مؤثره این دارو، در درمان اولسرهای گوارشی مانند زخم معده مفید است و ترشح موکوس معده را تحریک می‌کند. با همین مکانیسم، لیکوری‌کپ قادر به تحریک ترشحات مخاط تراشه شده و باعث اثرات تسکین دهندگی و خلط آوری می‌شود.


حسن زاده خاطرنشان کرد: موارد مصرف این داروی گیاهی شامل تنظیم ترشحات گوارشی و درمان زخم معده و اثنی‌عشر، کمک به هضم غذا با بهبود عملکرد روده کوچک، تقویت عملکرد غدد درون‌ریز و افزایش هورمونهای ضد استرس و حفاظت از غشاء مخاطی دستگاه تنفسی است.


وی اظهار امیدواری کرد: تولید انبوه این محصول، گامی مؤثر در درمان ناراحتیهای عصبی گوارشی در کشور باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر